Winkelmandje |  0 product(en) | €0,00
NL  |  EN  |  DE
Home > Drift
 
Drift

Drift

Lonneke Gordijn liep stage in Londen en studeerde in 2005 cum laude af aan de Design Academy. Ze won diverse prijzen o.a. de Artprize van stichting Arti Parte en de Jong Talentprijs van stichting MS research. Samen met Ralph Nauta is ze eigenaar van ontwerpbureau DRIFT. Het bureau richt zich voornamelijk op het ontwerp van lampen, meubels en objecten voor de openbare ruimte.
 
Ralph en Lonneke zijn als exposant naar Salone di Mobile in Milaan geweest. Daarnaast is ze autonoom kunstenaar. Dat geeft haar ruimte voor experimentele projecten en objecten, ideeën in de wildste vorm en dat kan van alles zijn.
 
'Ik was zestien toen ik naar de open dag van de Design Academy kwam. Ik zag die mensen aan het werk in de werkplaatsen, en dacht: hier hoor ik. Je bent daar voorwerpen aan het bedenken die de mensen vijf jaar later zullen gebruiken. Het is een soort laboratorium voor de wereld van morgen. Dat vond ik heel opwindend en dat vind ik nog steeds. Voor je het weet ben je alleen maar bezig met te consolideren wat je al hebt. Daarom het ik nu twee meisjes ingehuurd om de pluisjes in te steken in de lampjes (Fragile Future), dat is tijdrovend werk. Natuurlijk denk ik ook wel eens, waar ben ik aan begonnen? Maar dat gevoel maakt dan al snel plaats voor een geloof in mijn kwaliteiten'.

Sorteren op: Productnaam Prijs Sorteerrichting Standaard


Dandelight
Dandelight

€95,95