Winkelmandje |  0 product(en) | €0,00
NL  |  EN
Home > Kaarten | Stationery > Wensbootjes

Wensbootjes

Het eerste papieren vouwbootje van Jurianne Matter was een vaarwelbootje dat ze maakte voor het afscheid van een vriendin die een hele lange reis ging maken. Ze ontdekte dat deze bootjes bij allerlei bijzondere momenten passen. Tenslotte zijn wij allemaal (kleine) kapiteins en is ons leven een spannende reis, met onbekende bestemmingen en interessante ontdekkingen!

De bootjes varen uit als huwelijksbootje, geboortebootje, nieuwe-baan-bootje, verjaardagsbootje of soms als schip met geld. Met een beetje handigheid maak je er een unieke slinger van of een mobile voor de kinderkamer!

Vr het vouwen geef je je scheepje een eigen naam en een persoonlijke wens of groet langs de railing. Schrijven en vouwen kost je ongeveer 3 minuten per bootje.
Er zitten 8 bootjesvouwvellen (voor 4 grote en 4 kleintjes) in 1 verpakking, met duidelijke werkbeschrijving.

De wensbootjes zijn helemaal eco-vriendelijk! Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloor vrij. De drukinkt is in Nederland ontwikkeld en heeft plantaardige olin als bindmiddel. De zakjes waarin de wensbootjes zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en kunnen zo in de groene container!

Afmeting:
Klein vel 4 stuks H 14,8 cm x B21 cm (A5)
Groot vel 4 stuks H 29,7 cm x B 21 cm (A4)

Gevouwen bootje klein: H 7 cm x B12 cm
Gevouwen bootje groot: H 9 cm x B 18 cm
 
Materiaal: papier (verpakt in zakje)

 

Designer:Jurianne Matter

Levertijd: 24-48 uur
Prijs: €10,95

Aantal: Niet voorradig. Blijf op de hoogte


Beoordeling


Stemmen Log in om te kunnen stemmen


Reacties


Van: dagmar
de kinderen in de klas vonden het geweldig!


Van: Nanja
Op 5/12 aan mijn mama gegeven voor een behouden vaart naar Spanje! Groot succes!! Jullie hebben cht een supersite met superproducten n een superservice!!! Groet Nanja


Van: zeemansvrouw
Dit zijn echt hele leuke bootjes!


Van: Charlotte Sosef
Wij hebben een groot bootje als geboortekaartje voor onze 2e zoon gebruikt; foto van bootje in de zee want wonen aan zee. Alleen maar mooie en leuke reacties, kortom zeer geslaagd en leuk aandenken voor later want van overige bootjes een mobile te maken . Lof voor Jurianne, de blom nu ook net besteld. prachtig!


Van: bertine ten brinke
ik ben werkzaam als rouwtherapeut en werk graag (en veel) met rituelen. De bootjes zijn een prachtig ritueel om in te zetten als bv een wens, een groet, een boodschap aan diegene die er niet meer is. Zowel voor kinderen als volwassenen is het prachtig om te zien wat het met hen doet. En dan hoeft het verlies niet net geleden te zijn, het kan ook maanden of jaren geleden zijn dat jij jouw dierbare z mist en dan is zo'n bootje zo'n prachtig kleinood die je een (klein) stapje kan verder brengen op jouw weg!
Prachtig!!!
www.dansvandevlinder.nl


Van: Jacqueline Benschop
Wel jammer dat als je wil trakteren b.v. op de peuterspeelzaal met 15 kindjes dat je niet alleen de grote variant boot kan bestellen. Beetje raar om de ene helft van de klas een kleine boot te geven en de andere helft een grote boot.


Van: liesbeth vd velde
Prima levering en snel ook!
De bootjes zijn super.... en erg origineel wat altijd leuk is!
Ik heb het als afscheid gebruikt voor mijn 5 collega's met een persoonlijke tekst, wat hartjes snoepjes en een klein kadootje in sillevaan verpakt. Thanks. Liesbeth


Van: Hilda Hogen Esch
Heb de bootjes gegeven als afscheidskadootje op mijn werk. Leuk om te maken, leuk om weg te geven en goed ontvangen! Allemaal enthousiaste reacties.


Van: Sanne
Afgelopen vrijdag hebben de bruidsmeisjes de zelfversierde bootjes aangeboden aan het bruidspaar! Fantastisch hoe de foto's zijn geworden bij het te water laten van hun eigen huwelijksbootjes!