Winkelmandje |  0 product(en) | €0,00
NL  |  EN
Home > Werkwijze

Welkom!
Je bent 365 dagen per jaar 24 uur per dag welkom bij BijzonderMOOI* voor origineel (Dutch) design dat mooi, vernieuwend n betaalbaar is.

We leveren uit voorraad. Bestellingen op werkdagen die voor 16.00 uur geplaatst
en betaald zijn worden dezelfde dag verzonden. Sommige producten hebben een langere levertijd! De exacte levertijd staat bij elk product vermeld. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 
Klik op onderstaande links voor meer informatie over:
 
 
 
Je kunt eenvoudig en veilig betalen
Met iDEAL, creditcard (Visacard, Mastercard), PayPal, BijzonderMOOI* kadobon of vooruitbetaling kun je eenvoudig en veilig betalen.

Informatie over onze betalingspartner MultiSafePay
MultiSafePay staat voor een veilige verwerking van online betalingen. MultiSafePay verwerkt voor BijzonderMOOI* alle betalingen. Je wordt op het moment van betaling dan ook doorverwezen naar een pagina van MultiSafePay.

Beveiligde site

Met behulp van geavanceerde SSL technologie worden transactiegegevens versleuteld en worden je gegevens veilig over het internet verstuurd. Kijk bij het betalen naar de 'https://' in de adresbalk van je browser - de 's' staat voor 'secure' (=veilig).

Klik op onderstaande logo voor meer informatie over PayPal.

 Acceptatie-indicatie

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Daarna klik je op de iDEAL-betaalknop en selecteer je de bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseer je de betaling. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, en SNS.

Vooruitbetaling
Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij je bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

Creditcard, Mastercard
1. je plaatst je bestelling en kiest voor betaling met creditcard.
2. Vul het creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC - code in.
3. De gegevens worden naar de creditcard maatschappij gestuurd.
4. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht.
5. Het bedrag wordt aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.
 
PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar je kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bankrekening, creditcard, of via het saldo van je PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vind je op http://www.paypal.nl.

BijzonderMOOI* kadobon
Betaal met een BijzonderMOOI* kadobon of geef het cadeau. Mocht je iemand willen verrassen met iets leuks, maar je twijfelt nog of hebt geen keuze kunnen maken uit onze collectie, dan kun je natuurlijk altijd een cadeaubon geven!

Als de ontvanger de bon bij BijzonderMOOI* besteedt, hoeft hij of zij alleen maar de code in te vullen bij de bestelling. Je kunt de kadobon bestellen via email info@bijzondermooi.nl

Snelle levering
We streven ernaar om binnen twee werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. PostNL levert in 96% van de gevallen binnen 1 dag. We kunnen echter nooit garantie geven dat je bestelling de volgende dag aankomt.
 
Als we de bestelling versturen ontvang je van ons een e-mail. Je kunt er dan vanuit gaan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt.

TIP! je kunt je bestelling eenvoudig volgen via je account (op de site rechts bovenaan'inloggen' in de rode balk). Na inloggen kun je hier zien wat de status van je bestelling is en hoeveel bestellingen je geplaatst hebt. Je kunt hier ook je wenslijst inzien.

Als je na drie dagen je pakket nog niet ontvangen hebt mail of bel ons dan even dan kijken we via Track en Trace waar het pakket zich eventueel bevindt.

TIP! betaal met iDEAL, creditcard of PayPal voor snelle verzending.

Afhalen aan de balie
Pakketten kunnen afgehaald worden op het adres Molenstraat 21, in Son. Altijd in overleg met Angela 06-12448555 zodat de pakketten klaar staan.
 
Leveren uit voorraad
We leveren uit voorraad. Indien het product niet voorradig is dan staat dat vermeldt bij het betreffende product en wordt je na je bestelling per e-mail op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd. Orders worden compleet uitgestuurd. Dat wil zeggen: als er een product bij zit wat tijdelijk niet voorradig is dan wachten we met uitsturen tot alles weer leverbaar is. Als er haast is bij de klant dan gaan we in overleg de order in gedeeltes uitsturen.

Het pakket wordt in Nederland aangeboden met handtekening ontvangst door PostNL of door onze eigen chauffeurs (bij kostbare of breekbare producten). Er wordt twee keer aangeboden. Daarna krijg je een afhaalbericht en kun je je bestelling ophalen bij het Postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer 1 week.

In het buitenland verzenden we via UPS of PostNL.
 
  Gratis verzending in Nederland!
 
* Belgi 6,95 (gemiddelde levertijd 2 dagen)
* Duitsland 7,95 (gemiddelde levertijd 2 dagen)
* Engeland 15,00 (We leveren niet aan the Channel Islands)
* Denemarken 17,50 (gemiddelde levertijd 5 dagen)
* Ierland 17,50 (gemiddelde levertijd 5 dagen)
* Zweden 17,50 (gemiddelde levertijd 5 dagen)
* Finland 20,00 (gemiddelde levertijd 5 dagen)
* Andere landen binnen de Europese unie 15,00
 
Sommige producten worden gratis geleverd (brievenbuspost). Dit staat altijd vermeld bij het betreffende product. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 
* Voor bestellingen buiten Europa is de prijs op aanvraag. Stuur een mail naar info@bijzondermooi.nl voor verzendkosten.
 
Ruilen is geen enkel probleem
Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren.

Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:
* Eerst dient u de retour te melden via info@bijzondermooi.nl
* U ontvangt een retournummer dat u op de pakbon kunt vermelden en kan toevoegen
   aan de  retourzending. 

* Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij
   terugsturen wordt vermeden
* Zodra wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen.

Als u een of meerdere artikelen uit de bestelling houdt, dan krijgt u alleen de kosten van de rest van de bestelling terug, niet de verzendkosten.

Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:
BijzonderMOOI*
Contactpersoon: Angela Sanders
Molenstraat 21
5691 AH Son
The Netherlands

De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van U. Als een bestelling toegestuurd is in envelop mag deze ook retour in een envelop.

Kosten van retour in een doos zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de doos.
Let op bij dure producten! Het is raadzaam om deze verzekerd te laten retourneren. Defecte producten worden niet door ons vergoed.

 Klachten worden direct opgelost
In alle gevallen worden rele klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@bijzondermooi.nl

Op alle leveringen door BijzonderMOOI* gelden onze algemene voorwaarden. Ze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Extra Informatie
Voor voorraadinformatie of vragen/klachten over je bestelling mail: info@bijzondermooi.nl of bel +31-6-12448555
 
Contactpersoon: Angela Sanders
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-16.00 uur
 
Privacy
BijzonderMOOI* respecteert de privacy van alle gebruikers. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van je gevraagd. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

Geef ons je mening
Wij horen graag hoe we onze service kunnen verbeteren, Aarzel niet om contact met ons op te nemen.