Winkelmandje |  0 product(en) | €0,00
NL  |  EN
Home > Studio Oooms
 
Studio Oooms

Studio Oooms

Studio Oooms ontwerpt producten, klein of groot, voor zichzelf en voor anderen. Ze focussen zich op kwaliteit en originaliteit. Ze organiseren workshops en lezingen voor bedrijven en scholen over de hele wereld. Studio OOOMS wordt geleid door Guido Ooms en Karin van Lieshout. Guido Ooms (’74) studeerde af in 2000 aan de Design Academy Eindhoven. Nadat hij als freelance ontwerper heeft gewerkt bij verschillende bedrijven, besluit hij zijn eigen studio te starten. Naast het leiden van de studio, geeft hij ook ontwerples aan de HKU. ( Hogeschool voor de Kunsten Utrecht)

Karin van Lieshout (’74) studeerde af aan de Design Academy Eindhoven in 2001. Ze heeft een BIK-diploma in lesgeven (Beroepskunstenaars In de Klas) en heeft met diverse ontwerpers samengewerkt voordat ze besloot de krachten te bundelen met Guido.

‘We werken allebei als ontwerpers, maar ook als uitvinders. We hebben kennis van talloze productietechnieken die buiten de studio kunnen plaatsvinden, maar we zijn ook niet bang om zelf onze handen vuil te maken. Deze houding zorgt ervoor dat we onze producten kunnen verfijnen tot perfectie.’

Sinds de samenwerking is de studio in een stroomversnelling terecht gekomen. Allebei hebben ze hun eigen talenten en kwaliteiten en zo leveren zij elk een specifieke bijdrage aan studio OOOMS. Guido’s enthousiasme en speelse benadering tot bijna alles, zorgt ervoor dat er genoeg nieuwe ideeën de studio binnenstromen. Karin’s nuchtere aanpak zorgt ervoor dat de goede ideeën werkelijkheid kunnen worden.


Sorteren op: Productnaam Prijs Sorteerrichting Standaard


Glasbulblamp
Glasbulblamp

€59,00
Puzzelplankje
Puzzelplankje

€19,95
Puzzelplank XL
Puzzelplank XL

€49,00
Houten USB Stick - 8 GB
Houten USB Stick - 8 GB

€35,00