Winkelmandje |  0 product(en) | €0,00
NL  |  EN
Home > Over ons
Wij zijn gek op designers en hun ontwerpen. Op de verhalen waarmee zij hun idee hebben vormgegeven. En daarom vertelt BijzonderMOOI*  je deze verhalen. Zodat je weet welk ontwerp bij jou past. Bij ons vind je Dutch design: betaalbaar, herkenbaar, origineel Ún dagelijks te gebruiken.

En dat doen we al een tijdje want je kunt al sinds 2006 bij ons terecht. Met een voorliefde voor mooie ontwerpen. Met BijzonderMOOI* willen we deze ontwerpen aan een groot publiek laten zien en verkopen. BijzonderMOOI* is inmiddels een gevestigde naam en gegroeid van een eenmanszaak naar een volledig team dat dagelijks hard voor je aan het werk is.

Het team van BijzonderMOOI* is volledig op de hoogte van de laatste trends, nieuwste interieurmagazines en spraakmakende blogs. We vinden het belangrijk om te ontwikkelen en mogelijkheden te verkennen op de markt. Bij ons vind je het nieuwste als eerste. Omdat we onze oren en ogen gebruiken. En niet te vergeten een bijzonder goede band hebben met de ontwerpers. Samen met hen, dat is ons uitgangspunt.

Behalve van nieuw talent, hebben we ook producten van gevestigde namen in onze collectie. Aan jou de kans om deze te mixen en zo een geheel eigen stijl te ontwikkelen. Want jij maakt je eigen verhaal. En dat kan op elk moment van de dag. Want we zijn 24/7 BijzonderMOOI*


Historie - Binnen kijken bij Sandra Jacobs (Voormalig eigenaar BijzonderMOOI*)
In 2011 gepubliceerd op www.bloesem.blogs: Let's Get Personal in the Netherlands with Sandra from BijzonderMOOI* Lees en bekijk hier alles.

De mooie foto's zijn gemaakt door www.stylecookie.nl StyleCookie is een inspirerend  E-magazine. Vol wooninspiratie en het leukste uit webwinkels.

  


In de media
Regelmatig staan we met onze producten in de diverse media in the spotlights. Wil je iets schrijven over BijzonderMOOI* of over een van onze producten? Neem contact met ons op, en we streven ernaar om je binnen 24 uur te voorzien van het benodigde (high res) beeldmateriaal en de bijbehorende productinformatie.