Nieuw ! Voor alle vogelliefhebbers raamstickers van Metalbird

  • Posted on
  • 0
Nieuw ! Voor alle vogelliefhebbers raamstickers van Metalbird

Raamstickers van Matelbird zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat vogels niet meer zo snel tegen de ramen vliegen. Wij vinden deze raamstickers toch wel onze favoriet omdat ze z'n mooie silhouetten hebben.

Vogels beschermen tegen het aanvliegen van een raam kan nu met deze nuttige, mooie raamstickers. Vogels hebben moeite om een raam te herkennen. Ze zien het glas niet en denken dat ze er doorheen kunnen vliegen. Wij vinden dat echt heel erg zielig voor deze vogeltjes. Raamstickers helpen echt!! Alles wat je aan de buitenkant tegen het raam plakt, zorgt ervoor dat vogels het raam wél zien.

Raamstickers van Metalbird zijn er in 8 verschillende uitvoeringen. Uil / Specht / Roodborst / Pimpelmees /Boomklever / Kuifmees / Zwaluwen / Mussen.
Welke uitvoering kies jij voor op je raam? Het is ook een ideaal en origineel als cadeau voor vrienden en familie die ook zoveel van vogels en de natuur houden.

Neem een kijkje bij al onze Metalbirds.

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »