Fraaiheid MUUS Schommel

€39,95

De figuur "Schommel" is een dromerige schommelende vrouw! Afhankelijk van de omgeving waarin je de MUUS ophangt, verouderen ze op een natuurlijke manier. Elke MUUS wordt geleverd in een stijlvol sieradendoosje met koperen schroef, afstandshouder en plug.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

MUUS... Wanddecoratie van Fraaiheid

Een gat in een muur waar ooit iets hing dichtplamuren? Met MUUS is dat verleden tijd. Als een sieraad markeert MUUS juist die lege plek. Het ontstane gat was voor de ontwerpers van Fraaiheid juist aanleiding om de muur te verfraaien. MUUS is het alternatief voor het plamuurmes dat gebruikerssporen doet verdwijnen alsof deze er niet toe doen.
De eerste MUUS-serie bestaat uit drie figuren, die elk dankbaar gebruikmaken van die ene plek waar ooit de schroef in de muur bevestigd zat.
 
Ode aan de muur
MUUS is een ode aan de muur. De muur is in meerdere opzichten een belangrijke vormgever van onze leefomgeving. In al zijn stoerheid draagt de muur letterlijk het dak boven ons hoofd. Maar hij is ook de stille sfeermaker op de achtergrond waartegen we onszelf etaleren. We vervormen en kleuren hem. We behangen hem met schilderijen, jagerstrofeeën en wat al niet meer. Zonder te morren verzamelt de muur door de jaren heen steeds meer sporen van ons.

Kortom: de muur verdient een Muus sieraad van Fraaiheid.

Afmeting(h): ca. 14cm
Materiaal: koper
Geleverd met: plug, schroef en afstandhouder

Fraaiheid

Meer van

Fraaiheid