Metalbird Vogelsilhouet Arend

€62,50

Deze Metalbird Arend is een opvallende tuindecoratie en wordt mooier naarmate hij langer in de tuin verblijft. Weet jij al een mooi plekje in je tuin? Metalbirds zijn metalen vogels van cortenstaal

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Wat is een mooie plek voor jouw Metalbird Arend?

De arend is een stuk groter dan de andere Metalbirds. Hij komt dan ook het best tot zijn recht in een stevige grote boom.

Van welk materiaal is deze Metalbird Arend van gemaakt?

Deze metalbird arend is gemaakt van cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt door de weersinvloeden. Wind, regen, sneeuw; hij wordt alleen maar mooier! De afmeting van de metalbird zeearend is 35 cm hoog en hij steekt 25cm uit.

De zeearend is een imposante, zeer grote roofvogel die te vinden is in waterrijke gebieden. Hij leeft van vis, watervogels en ook van aas. De zeearend was lange tijd een zeldzame wintergast, maar het aantal is toegenomen en tegenwoordig tegenwoordig broedt deze prachtige roofvogel ook in Nederland. In 2014 waren er vijf paren te vinden in ons land. De zeearend leeft meestal solitair, maar op plaatsen waar veel voedsel is kun je meerdere zeearenden bij elkaar vinden.

Het is een grote roofvogel met brede vleugels, een ver uitstekende kop en een korte, wigvormige staart. Volwassen vogels hebben een witte staart, een lichte kop en een gele snavel. Jonge vogels zijn donkerbruin met lichte vlekken op het lichaam, smalle lichte baan op ondervleugels en een grotendeels donkere snavel.

Metalbird

Meer van

Metalbird

Eerder bekeken

Metalbird Arend
Metalbird Arend

Metalbird Arend

€62,50

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »