4 x leuke boeken om als kraamcadeau aan de (aanstaande) vader te geven!

4 x leuke boeken om als kraamcadeau aan de (aanstaande) vader te geven!

Natuurlijk mogen we de vaders niet vergeten. Wij geven jou vier leuke tips.

Kraamcadeau tip 1: Zwangerschapsboek voor mannen

Een zwangere vrouw of vriendin kan voor mannen behoorlijk lastig zijn. Ze gaan anders denken, praten en voelen. Het kan dan ook zeker geen kwaad om als aanstaande vader een paar 'zwangere-vrouwendingetjes' bij te brengen. In dit humoristische boek staan allerhande tips die helpen om typische mannenfouten te vermijden. Het is geschreven door een man voor mannen.

 

 

Tip 2: Eerste hulp bij vaderschap

Dit grappige vadersboek is een musthave voor elke (aanstaande) papa!

Het vadersboek biedt een vrolijke opsomming van alle nieuwe inzichten en laatste wetenschappelijke resultaten op het gebied van vaderschap en natuurlijk workshops stoeien, kussengevechten houden en kinderen in de lucht gooien.

Mannen denken vaak dat vaders pas belangrijk worden als kinderen wat ouder worden. Baby’s zijn een vrouwenzaak. Maar onderzoek laat zien dat vaders meteen al na de geboorte een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kleine kinderen. Die rare man met die zware bromstem blijkt een belangrijke bron van het speelse en onvoorspelbare gedrag waar kleintjes gek op zijn. 

 

Vaders eerste jaar

 

Cadeau tip 3: Vaders eerste jaar

In dit boek vind je alle informatie die je als kersverse vader nodig hebt. Het bereid je voor op de geboorte maar geeft je ook tips over de verzorging van je baby en het babyproof maken van je huis. Gelukkig ontrafelt het boek ook wat mythen over het vaderschap.

 

Vaders eerste jaar

 

Tip nummer 4: Dochters; Een handleiding voor vaders

In dit boek staat alles wat een meisjesvader moet weten. Een vader van een zoon hoeft alleen maar aan zijn eigen jeugd te denken om te weten wat jongens leuk vinden. Een vader van een dochter heeft het een stuk lastiger. Want wat moet je in godsnaam met een My Little Pony? En hoe speel je 'prinsesje'? In Dochters! Handleiding voor vaders staat alles wat een meisjesvader weten moet. Van een workshop 'nee-zeggen' en uitleg over de werking van een meisjesbrein tot interviews met deskundigen over de invloed van vaders op het leven van dochters. De tips moet je vooral met een korreltje zout nemen;-) 

 

Dochters een handleiding voor vaders

 

 

Al deze fantastische boeken zijn geschreven voor Uitgeverij Snor door Gerard Janssen. Uitgeverij Snor staat bekend om hun mooie, vrolijke boeken met diepgang.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.