Roosmarijn Knijnenburg Candle Ceder & Kruidnagel

€6,95

Deze kaars is een harmonieuze melange van krachtig cederhout en aromatische kruidnagel, dit is dan ook een heerlijke geur voor in de herfst en winter. De kaarsen worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

HOLD IT Candle Ceder & Kruidnagel

De Hold It Candle Ceder & Kruidnagel is een harmonieuze melange van krachtig cederhout en aromatische kruidnagel, dit is dan ook een heerlijke geur voor in de herfst en winter. Het kaarsje past precies op de plek van het vaasje in de Hold it + serie. Super leuk om jezelf of iemand anders te verwennen met een heerlijke geur in huis die meteen mooi kan branden in een pronkplekje! De kaarsen zijn speciaal gemaakt voor de Hold it's serie maar je kunt ze natuurlijk ook los neerzetten. Is het kaarsje op? hergebruik dan het potje voor bijvoorbeeld je lievelings oorbelletjes of een dot van je favoriete creme om mee te nemen op vakantie! Ze worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt.  .

Giselle maakt de geurkaarsen van sojawas: een zo duurzaam mogelijk product en helemaal vegan! Daarnaast branden sojawas kaarsen 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen en komt er minder roet vrij bij het branden van de kaars. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden waardoor deze lood- en zinkvrij zijn!!

Afmetingen

H 5cm x D 4,3 cm / branduren 10-12 uur


LET OP bij het branden van het kaarsje dat de kaart of foto niet te dicht bij de vlam in de buurt komt! Het potje van de kaars wordt warm, dus pas op met verplaatsen tijdens het branden. Brand de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar.

 

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Candle Ceder & Kruidnagel
Roosmarijn Knijnenburg Candle Ceder & Kruidnagel

Roosmarijn Knijnenburg Candle Ceder & Kruidnagel

€6,95