Metalbird Vogelsilhouet Ekster

€37,50

De ekster is een luidruchtig en nieuwsgierig type. Je zal weten dat hij er is, deze volle neef van de kraai. Hij klappert met zijn vleugels en laat van zich horen. Zijn Latijnse naam is Pica Pica, en pikken doet de ekster naar alles in zijn omgeving. Mees

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

De Latijnse naam voor Ekster is Pica Pica en pikken doet de ekster naar alles in zijn omgeving. Meestal is hij daarbij op zoek naar voedsel. Het is een alleseter, die er niet voor schuwt om kleine vogels op te eten.

De ekster spreekt tot de verbeelding van de mens. Hij wordt vaak afgeschilderd als gauwdief of geluksvogel. Zijn zwart-witte verenkleed zou hij te danken hebben aan de toorn van God, toen de ekster spotte met Jezus aan het kruis. Wij vinden het een mooi verhaal.

Wat is de mooiste plek voor je Metalbird silhouet ekster?

De ekster is een slimme maar ook mooie vogel. Dol als hij is op glinsterende voorwerpen om deze vervolgens in zijn nest te bewaren. De ekster wordt blij van een mooi plekje in je tuin maar op een balkon staat hij ook erg leuk.
Tip: plaats je ekster in de buurt van mooie tuinaccessoires. Daar houdt deze nieuwsgierige vogel van.

Van welk materiaal is de Metalbird silhouet ekster gemaakt?

Deze Metalbird ekster is gemaakt van cortenstaal. Dit materiaal krijgt een mooie roestig laagje als je het buiten plaatst, dat komt door de weersinvloeden. Wees dus niet bang dat je Metalbird Ekster weg zal vliegen, hij wordt alleen maar mooier van het Nederlandse weer.
De afmeting van de Metalbird ekster is 29cm hoog en steekt 20cm uit.

 

MetalBird

Meer van

MetalBird
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »