Gezinnig Weekplanner kind met magneten

€29,50

Deze weekplanner geeft overzicht aan een kind én aan de ouders. Het planbord van Gezinnig laat in één oogopslag zien wat de week gaat brengen door middel van 80 magneetjes met duidelijke illustraties. Bestel de weekplanner voor jouw kind nu bij BijzonderM

Voordelen BijzonderMOOI

 • Gratis Verzenden v.a. €50,-
 • Uitstekende service & garantie
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Snelle levering
 • Niet goed? geld terug

Niet op voorraad

Productinformatie

Geef structuur met een weekplanner voor jouw kind

Deze vrolijke weekplanner telt 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten, zoals school, gym en zwemles, en personen zoals mama, papa en oppas. Deze magneetjes gebruik je om de week overzichtelijk in te delen, zodat jouw kind weet wat er te gebeuren staat.

Lees meer over de weekplanner voor een kind

De weekplanner is een kleurrijk planbord van iets meer dan A4-formaat voor één kind van ongeveer drie tot tien jaar. Heb je meerdere kinderen? Gebruik dan de planner voor een gezin. De magneetjes die je bij de planner krijgt zijn voorzien van eenvoudige illustraties die symbool staan voor diverse activiteiten of personen. Je krijgt ook blanco magneetjes om op te tekenen en zelf een betekenis aan te geven. Ook is er een magneet met een pijltje die je iedere dag boven de juiste dag plakt en een fotolijstje om de weekplanner te personaliseren voor jouw kind. Je schrijft op het bord met een whiteboard stift. Het advies is om dit niet te lang te laten zitten, dan is het lastiger uit te vegen. Tenzij je vochtige doekjes gebruikt om het schoon te maken.

Inhoud van de doos:

 • Eén magnetisch planbord (24 bij 30 centimeter)
 • 80 magneetjes (een doorsnede van 1,7 centimeter)
 • Eén handleiding, inclusief legenda

Waarom kies je voor een weekplanner?

 • Een verhoogde zelfstandigheid: kinderen krijgen meer besef van tijd door mee te helpen met het invullen van de weekplanner en erop kijken stimuleert de eigen verantwoordelijkheid.
 • Een goede voorbereiding: jouw kind ziet gebeurtenissen aankomen en kan zich hierop voorbereiden. De minder leuke activiteiten zijn hierdoor vaak minder moeilijk.
 • Een bron van houvast en rust: de weekplanner zorgt ervoor dat jouw kind de week overziet.
 • Een bron van plezier: de planner is educatief en leuk. Het is een vrolijk overzicht waar naar hartenlust op getekend kan worden. De extra functie als beloningssysteem is ook erg leuk.

De kleuren op de planner

Gezinnig gebruikt in het ontwerp van de weekplanner voor een kind de kleurmethode Schatkist van Zwijsen. Maandag is geel, dinsdag is rood, woensdag is roze, donderdag is paars, vrijdag is blauw en zaterdag en zondag zijn groen. Veel scholen gebruiken deze methode, waardoor veel kinderen de methode kennen. Echter doen niet alle scholen dit, er is namelijk geen universeel model voor heel Nederland. Wij hebben diverse pedagogen geraadpleegd en de algemene opvatting is dat kinderen flexibel omgaan met de (eventueel) verschillende kleursystemen op school en thuis.

Bestel de leukste cadeaus voor je kind

De weekplanner is een erg leuk en educatief cadeau voor jouw kind, hetzelfde geldt overigens voor een leuk kinderboek of een prachtig servies van bamboe. Bestel deze leuke producten van de beste Nederlandse merken direct in onze webshop. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Bel dan naar +31 (0) 651637585 of stuur een e-mail naar [email protected].

ISBN: 978-90-828814-0-0

Leeftijd weekplanner kinderen: 3+

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Weekplanner kind
Gezinnig Weekplanner kind

Gezinnig Weekplanner kind

€29,50