Gezinnig Weekplanner kind met magneten

€29,50

De weekplanner geeft kind en ouders overzicht. Dit planbord laat in één oogopslag zien wat de week gaat brengen. Inclusief 80 magneetjes. Weekplanner kind is een ontwerp van Gezinnig.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

De vrolijke weekplanner van Gezinnig telt 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten (school, gym, zwemles) en personen (mama, papa, oppas) en deelt de week overzichtelijk in. Deze Gezinnig-topper zit sinds de zomer van 2018 in een nieuwe, frisse verpakking.

Over de Weekplanner Gezinnig
De weekplanner is een kleurrijk planbord voor één kind, vanaf ongeveer 3 t/m 10 jaar. Het planbord wordt geleverd inclusief basisset van 80 magneetjes met pictogrammen. De ronde magneetjes zijn voorzien van eenvoudige illustraties die symbool staan voor verschillende activiteiten of personen, zoals naar school, vrije dag, mama, papa, sport, zwemles, gamen, overblijf, NSO, oppas. De blanco magneetjes zijn om zelf op te tekenen, het ‘fotolijstje' om een pasfoto te plakken. Ook is er een magneet met een pijltje dat je boven de dag van vandaag kunt plakken. Het planbord is beschrijf baar met een whiteboard stift. Het advies is om dit niet te lang te laten zitten, dan is het lastiger uit te vegen. Je kunt ook vochtige doekjes gebruiken om het planbord schoon te maken. Het formaat is iets groter dan een A4.

Inhoud van de doos:
Eén magnetisch planbord (24 x 30 cm)
Tachtig magneetjes (doorsnede 1,7 cm)
Handleiding + legenda

Waarom kiezen voor een weekplanner?

Houvast en rust. De weekplanner zorgt ervoor dat kinderen de week kunnen overzien. Wel of geen school, wanneer naar zwemles of het verjaardagsfeestje.
Zelfstandigheid. Kinderen krijgen meer besef van tijd en door zelf mee te helpen met het invullen van de weekplanner en er op te kijken wordt ook de eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd.
Voorbereid. Ook bij minder leuke dingen, zoals een bezoekje aan de tandarts, werkt een weekplanner prettig omdat je kind niet overvallen wordt. Als een kind voorbereid is op spannende gebeurtenissen is de activiteit op het moment zelf veelal minder moeilijk.
Plezier. Naast de educatieve functies is de weekplanner gezin ook leuk. Het is een vrolijk overzicht waar naar hartenlust op getekend en 'geschoven' kan worden.
Extra functie: je kunt met de weekplanner ook een eenvoudig beloningssysteem toepassen.

Over de kleuren
Gezinnig heeft bij het ontwerp van deze weekplanner de kleuren van de kleutermethode Schatkist van Zwijsen gebruikt (maandag geel, dinsdag rood, woensdag roze, donderdag paars, vrijdag blauw, zaterdag en zondag groen). Veel kinderen kennen deze indeling van school, omdat veel scholen met deze methode werken. Niet alle scholen, er is geen universeel model voor heel Nederland. Wij hebben diverse pedagogen geraadpleegd en de algemene opvatting is dat kinderen flexibel omgaan met de (eventueel) verschillende kleursystemen op school en thuis.

ISBN: 978-90-828814-0-0
Leeftijd weekplanner kinderen: 3+

Gezinnig

Meer van

Gezinnig
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »