Metalbird Vogelsilhouet Grutto

€59,50

Kijk deze mooie Metalbird, deze keer niet gemaakt op een tak voor in de boom. Deze Grutto heeft een houder zodat je hem kunt plaatsen op een paaltje in de tuin. Natuurlijk is hij ook mooi voor binnen bijvoorbeeld op de schoorsteen mantel.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Hoe mooi dat je iedere dag kunt kijken naar deze prachtige, trotse vogel.

Wist je dat in 2016 is de Grutto uitgekozen door het Nederlandse publiek tot nationale vogel. Maar de grutto heeft het moeilijk. Waar het boerenbedrijf nog ruimte laat voor natuur, daar gedijt de grutto. 

Nergens in Europa broeden zoveel grutto’s als in Nederland. 90% van de grutto's in noord-west Europa broedt in Nederland. Daarmee is Nederland het belangrijkste Europese Grutto land. Dit betekent ook dat wanneer Nederland er niet in slaagt de grutto te behouden, de toekomst van deze vogelsoort onzeker is.

De Grutto broedt in open graslanden in het lage deel van het land. De hoogste dichtheden komen voor op vochtige tot natte klei- en veengronden, met concentraties in Friesland, de Kop van Overijssel, Noord-Holland ten noorden van het Noordzeekanaal en het Groene Hart.

Extra informatie

Gewicht 0.7kg
Afmeting: 23cm breed x 38cm hoog, 
Materiaal 4 mm dik COR-TEN staal (weervast, roestend)

Metalbird

Meer van

Metalbird

Eerder bekeken

Metalbird Grutto
Metalbird Grutto

Metalbird Grutto

€59,50

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »