Slaapklets en andere kinderboeken

Slaapklets is een erg leuk kletsboek om voor het slapen gaan nog even de dag te bespreken met jouw kind. Je schaft bij BijzonderMOOI* echter niet enkel slaapklets aan, wij verkopen namelijk nog meer speciale kinderboeken die niet mogen ontbreken in jouw collectie. Je denkt hierbij aan sprookjes om zelf in te kleuren, vriendenboekjes en kletsboeken. Een vriendenboekje is een leuke herinnering voor later en een kletsboek brengt leuke gesprekken op gang, bijvoorbeeld aan tafel of voor het slapen.

Bied structuur met slaapklets en onze andere producten

Structuur is erg belangrijk voor een kind. Slaapklets, of een ander kletsboek, helpt je om structuur te bieden aan je kind. Je maakt het bespreken van de dag hiermee namelijk een dagelijks terugkerende leuke gebeurtenis. Ben je op zoek naar aanvullende producten waarmee je structuur biedt aan jouw kind? Je zit dan ook goed in onze webshop. Wij verkopen bijvoorbeeld:

  • Een weekplanner voor jouw gezin. Je biedt hiermee een duidelijk overzicht van de week voor meerdere gezinsleden.
  • Een weekplanner voor jouw kind. Deze planner geeft jouw kind een duidelijk overzicht van de gebeurtenissen van de week.
  • Een moestuinkalender. Het onderhouden van een moestuin is eenvoudig met deze kalender, je ziet hier precies op wanneer je moet zaaien, planten en oogsten. Erg leuk wanneer je een moestuin gaat onderhouden met je kind.

Geef een leuk cadeau

We pakken het kletsboek, indien gewenst, graag gratis voor je in. Hierdoor is het een erg leuk cadeau om te geven én om te krijgen. Bestel direct een leuk boek, zoals slaapklets of vriendklets, en geniet van snelle levering. Indien je voor 16:00 bestelt, verzenden we het boek namelijk dezelfde dag nog. Heb je nog vragen over de verschillende boeken in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 651637585, door een e-mail te sturen naar [email protected] of door ons contactformulier in te vullen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »