Metalbird Vogelsilhouet Kraai

€56,50

TADAA, hier is tie dan! Harry De Kraai, de Metalbird “Vogelverschrikker” Onze nieuwste metalen vogel, als aanvulling op ons assortiment van Metalbird.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd:

Productinformatie

We zeggen niet zeggen dat deze kraai vogels verjaagd, daar is immers geen enkel wetenschappelijk bewijs van. We vinden het wel onze taak om een stoere Metalbird Kraai op de markt te brengen, als tegenhanger van al het plastic-kraaien-geweld dat we tegenwoordig in onze tuinen aantreffen.

Kraaien behoren bij geboorte tot de zang vogelfamilie. Dit is echter bij de kraai moeilijk voor te stellen: een kraai kraait niet maar krast! De kraai wordt gezien als één van de slimste vogels op aarde. Ze kunnen de hoge leeftijd van 20 jaar bereiken, wat voor een vogel relatief hoog is. De kraai heeft dus tijd zat om te leren van zijn ervaring.

Kraaiweetjes

Overal waar mensen wonen, wonen kraaien! Vooral in steden kom je kraaien tegen. Om daar te kunnen overleven heeft hij zichzelf verschillende overlevingstechnieken aangeleerd. Zo laten de kraaien in Japan hun harde noten op het asfalt vallen, zodat deze door de voorbij razende auto’s gekraakt worden. Een kraai kan ook de pest krijgen aan jou, dus wees gewaarschuwd! Een kraai heeft het geheugen van een olifant en kan jarenlange wrok koesteren tegen een persoon die ooit een steen naar hem heeft gegooid.

Je wordt dus in de gaten gehouden!

Afmeting Metalbird Kraai:

38 × 34 cm

MetalBird

Meer van

MetalBird
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »