Metalbird Vogelsilhouet Merel

€39,95

De merel is een geliefde zangvogel. Hij kondigt elk jaar het begin van de lente aan. Op een zwoele zomeravond kan zijn herkenbare zang je in vervoering brengen. Als je een beetje romantisch bent aangelegd, tenminste

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Wist je dit van Metalbird Merel....

Vaak zie je een merelstel gezamenlijk optrekken, op zoek naar wormen. Het mannetje is deftig zwart met oranje snavel. Zijn wederhelft is minder opvallend, gehuld in een roodbruin verendek. Niet eerlijk eigenlijk zou je zeggen?

Wat is de mooiste plek voor de Metalbird merel silhouet?

De merel is graag met z’n tweetjes maar als je hem een gezellig plekje geeft waar je hem goed kan zien, dan is hij ook al erg blij. Als je het perfecte plekje hebt uitgekozen heb je alleen een hamer en ladder nodig om hem te plaatsen. Verder hoef je niets te doen behalve te genieten van je nieuwe vogel. Je hoeft hem zelfs niet te voeren, maar dat mag natuurlijk wel. Grote kans wel dat zijn levende vriendjes het op eten in plaats van jouw eigen merel.

Waar is de Metalbird merel silhouet van gemaakt?

Deze merel is gemaakt van cortenstaal wat een mooi bruin roestig laagje krijgt na plaatsing. Als er na een tijdje een laagje roest op het stoere staal van onze turdus merula komt, is het net een vrouwtje. We zijn benieuwd of er nieuwsgierige kerels op af komen.
De merel is 21cm hoog en steekt 29cm uit.

Metalbird

Meer van

Metalbird

Eerder bekeken

Metalbird Merel
Metalbird Merel

Metalbird Merel

€39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »