Metalbird Vogelsilhouet Nachtegaal

€42,50

Heel wat zangkoren hebben hun naam gelinkt aan dit kleine schuwe vogeltje met zijn fabelachtige zangkwaliteiten. Slechts weinigen hebben het geluk gehad om hem te spotten. Het is een onopvallend gekleurde vogel die zich het liefst ophoudt in struikgewas.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Wist je dit van Metalbird Nachtegaal....

De nachtegaal is een onopvallende vogel die verscholen leeft in het struikgewas. Hoewel de nachtegaal zich zelden laat zien is het geluid vaak duidelijk te horen, zodat de aanwezigheid van de vogel toch goed opgemerkt kan worden. De zang is ook regelmatig 's nachts of in de schemering te horen, iets waaraan de vogel zijn naam te danken heeft. Als de nachtegaal zich buiten het struikgewas laat zien, valt naast de roodbruine stuit en staart ook het grote, geheel zwarte oog op.

Wat is de mooiste plek voor de Metalbird Nachtegaal silhouet?

De nachtegaal zit dan wel het liefst verscholen, maar wij vinden dat hij een mooi plekje verdient met zijn mooie zang. Als je het perfecte plekje hebt uitgekozen heb je alleen een hamer en ladder nodig om hem te plaatsen. Verder hoef je niets te doen behalve te genieten van je nieuwe vogel. Je hoeft hem zelfs niet te voeren, maar dat mag natuurlijk wel. Daar zullen andere vogels dan zeker van genieten.

Waar is de Metalbird nachtegaal silhouet van gemaakt?

Deze nachtegaal is gemaakt van cortenstaal wat een mooi bruin roestig laagje krijgt na plaatsing. 

De afmeting is:
140 mm hoog en 100mm breed (exclusief meting van de tak/spijker (die 290mm lang is)
 
MetalBird

Meer van

MetalBird

Eerder bekeken

Metalbird Nachtegaal
Metalbird Nachtegaal

Metalbird Nachtegaal

€42,50

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »