Gezinnig Natuurklets

€5,95

Het valt soms niet mee om onze kleintjes te motiveren om naar buiten te gaan, lekker de natuur in! Om je een handje te helpen is er deze Natuurklets-invulboek, een leuk boekje met vragen en opdrachten om samen de natuur te ontdekken.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Natuurklets van Gezinnig

We zien dat jonge grut het liefst zoveel mogelijk buiten spelen, maar hoe krijg je dat dan voor elkaar?! Het valt niet altijd mee om ze te motiveren om er op uit te gaan. Natuurklets is een bijzonder boekje met vragen en opdrachten om samen de natuur te ontdekken. (niet alleen leuk voor je kind maar ook erg leuk en leerzaam voor jezelf!) Op elke linkerpagina vul je een logboek in. Op welke plek ben je? Welke dieren, bomen, bloemen en planten zie je?  Op iedere rechterpagina is er plek voor jou schat van de dag! Eenmaal weer thuis kan je samen nog kletsen over je ontdekkingen en wat je het leukste vond doormiddel van de laatste opdracht en vragen.

Voor elk verkocht exemplaar van Natuurklets adopteert Gezinnig één m² natuur via EarthToday, een internationaal platform dat de aarde meter voor meter wil beschermen.

Een fijn boekje van 20 bladzijen om mee te nemen. Ga je naar de kust of een ander strandje, het bos of een park? Neem Natuurklets mee voor nog meer buitenpret! Superleuk, leerzaam en educatief verantwoord!

Auteur: Michal Janssen 

Gezinnig

Meer van

Gezinnig

Eerder bekeken

Gezinnig Natuurklets
Gezinnig Natuurklets

Gezinnig Natuurklets

€5,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »