Imperfect Design Saigon Lacquer Candlestick L Golden Rod

€69,00

€100,00

De Saigon Lacquer kandelaar heeft een houten basis en is daarna gelakt met 16 lagen verf. Arian Brekveld heeft zich voor de vorm van de Saigon Lacquer kaarsenhouder laten inspireren door de ouderwetse blaker.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Saigon Lacquer Candlestick L Golden Rod van Arian Brekveld voor Imperfect design.

Brekveld ontwikkelde samen met meneer Niȇn en zijn collega’s de delicate lakwerk collectie Saigon Lacquer. Ieder product is uit meerdere lagen hout opgebouwd en vervolgens zijn er op traditionele wijze 16 lagen lak aangebracht. Dit zorgt voor prachtig afgewerkte producten zonder zichtbare deelnaden. 

De kwaliteit van de afwerking gecombineerd met de vormen resulteren in unieke producten die niet met andere productieprocessen te realiseren zijn.

In maart 2012 reisde Brekveld naar Vietnam voor onderzoek naar materialen zoals hout, lakwerk, keramiek en textiel. Hij was onder de indruk van de diversiteit aan materialen, mogelijke technieken en het vakmanschap van de ambachtslieden. Met de opgedane inspiratie van de Vietnamese cultuur en de kennis van de ambachtstechnieken heeft Brekveld de collectie voor Imperfect Design ontworpen.

Afmetingen: ø 16 cm x H 6,7 cm x L 26 cm
Materiaal kandelaar: hout met laklagen
Materiaal schotel: keramiek
Kleur: kandelaar golden/rod, schotel offwhite

Geleverd met 1 witte kaars van ø 7 cm x H 13 cm

Imperfect Design

Meer van

Imperfect Design
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »