Verzenden en retourneren

 

Verzenden met PostNL
Wanneer u een order via onze website heeft geplaatst, geven wij na ontvangst van betaling uw bestelling standaard mee aan Post NL. U ontvangt van BijzonderMOOI* een e-mail dat uw order is verwerkt en dat deze voor bezorging is aangeleverd.

Uw bestelling wordt met Post.NL verstuurd, dit kan brievenbuspost of pakketpost zijn.

Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, zal Post.NL een nieuwe afleverpoging doen, indien dat ook niet lukt, dan zal Post.NL een note met referentie-nummer in uw brievenbus achterlaten, hiermee kunt u binnen 14 dagen het pakket afhalen op het postkantoor of depot (adres staat op de note) van Post.NL. 


Levertijden

Alle producten van BijzonderMOOI* zijn op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verzenden op het moment dat wij uw betaling binnen hebben, behalve bij betaling achteraf.
Indien u bij uw bestelling een artikel besteld heeft met een langere levertijd, kan het voorkomen dat u niet alle artikelen in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen wij u slechts éénmaal de kosten voor verzending en alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.

Ander afleveradres
Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welk adres u uw bestelling wilt laten bezorgen. Daarnaast onderneemt post NL twee afleverpogingen, buren aflevering bij afwezigheid en een afhaalmogelijkheid van 3 weken op de postvestiging indien uitreiking niet mogelijk is. 
Om voor u de bezorgingskosten overzichtelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen om een standaard gemiddeld bezorgingstarief te hanteren.
De onderstaande tarieven worden ook tijdens het bestelproces vermeld, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Bestellingen vanaf € 20,00                                                         gratis in Nederland

Bestellingen onder € 20,00                                                        € 2,95 in Nederland
Bestellingen onder de € 75,00                                                    € 6,95 in België
Bestellingen boven de € 75,00                                                    gratis verzending in Belgie


Retourvoorwaarden
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te
retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier, hier te downloaden.
 
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Indien u een vervangend exemplaar wenst, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen bij www.bijzondermooi.nl

Hoe zend ik mijn bestelling retour?
Uiteraard kunt u de artikelen die u bij ons heeft gekocht retourneren. Voor alle artikelen geldt dat deze, indien mogelijk in de oorspronkelijke en onbeschadigde staat moeten zijn. Als u artikelen wilt retourneren kunt u een mail sturen naar info@bijzondermooi.nl:

• Geef het onderwerp “RETOUR ARTIKEL”
• Geef aan om welk artikel het gaat, met bestelnummer en factuurnummer
• We zouden het fijn vinden indien u de reden van retour opgeeft
 
Je kunt het artikel retour zenden naar het volgende verzendadres: BijzonderMOOI*, Postbus 50, 5690 AB in Son. 
• Zorg dat het pakket goed is dichtgeplakt en geef het pakket af op het postkantoor (bewaar het verzendbwijs met track-en-trace code). De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. 
• U ontvangt na ontvangst van uw retour een mail en wordt het bedrag van de retourzending en eventuele verzendkosten teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald. 

LET OP: Helaas kunnen wij géén retourzendingen in behandeling nemen die niet zijn aangemeld en zonder factuurnummer

Garantie
BijzonderMOOI* koopt met zorg kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten in. Hierbij wordt ook aan de orderafwikkeling veel aandacht besteed. Voor alle artikelen in ons assortiment gelden de garantiebepalingen van onze leveranciers. De standaard garantietermijn is drie maanden of de geldende garantiebepalingen van het desbetreffende merk. Op onze garantiebepaling kan alleen een beroep gedaan worden bij normaal gebruik. Dat wil zeggen overmatige of onnatuurlijke schade en slijtage, of schade door onjuist gebruik vallen hier niet onder. De factuur geldt als garantiebewijs. In het geval van gebreken worden de producten eerst omgeruild of gerepareerd. Als het product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kun je producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »