Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Agaat

€20,96

€29,95

Agaat is een steen die stabiliseert, aardt en beschermt. Het bevordert innerlijke rust en zorgt daarmee voor een aardse nuchtere houding. Hier houden de eigenschappen van deze beschermende steen nog lang niet op.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Thinking of You Armband Agaat

 

Deze armband is gemaakt van twee soepele draden, met agaat, twee bolletjes van edelstaal en een gemakkelijke bajonetsluiting.  

Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Om de juiste maat te hebben; meet de omtrek van je pols strak op, tel hier vervolgens één centimeter bij op (bijvoorbeeld pols +/- 17 cm wordt armbandje 18 cm). 

-Uniek en tijdloze designs
-100% Nederlandse, handgemaakt in eigen atelier
-Edelstaal, lichtgewicht
-Gegarandeerd nikkelvrij dus geen allergie!
-Verkleurt niet
-Duurzaam! 

Betekenis en eigenschappen van Agaat:

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen.

Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Deze steen past bij de sterrenbeelden Tweelingen en Schorpioen, maar natuurlijk is het ook een goede oplossing voor iedereen die de werking van de steen nodig heeft! Het is een ideaal cadeautje voor anderen of voor jezelf!

 

Eerder bekeken

Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Agaat
Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Agaat

Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Agaat

€29,95 €20,96