Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Rozenkwarts

€29,95

Deze Thinking of You armband Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Geef hem cadeau aan jezelf of een dierbare!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Niet op voorraad

Productinformatie

Thinking of You Armband Rozenkwarts

Deze armband is gemaakt van twee soepele draden, met een rozenkwarts, twee bolletjes van edelstaal en een gemakkelijke bajonetsluiting.  

Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Om de juiste maat te hebben; meet de omtrek van je pols strak op, tel hier vervolgens één centimeter bij op (bijvoorbeeld pols +/- 17 cm wordt armbandje 18 cm). 

-Uniek en tijdloze designs
-100% Nederlandse, handgemaakt in eigen atelier
-Edelstaal, lichtgewicht
-Gegarandeerd nikkelvrij dus geen allergie!
-Verkleurt niet
-Duurzaam!       

Betekenis en eigenschappen van Rozenkwarts:

De Thinking of You armband met rozenkwarts is de ideale armband om te geven aan bijvoorbeeld een vriendin of dochter die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, doordat het een stabiliserende factor heeft die stress omzet naar een kalmerende liefdevolle basishouding. Natuurlijk is het ook een goede ondersteuning voor jouw eigen zelfvertrouwen én dus een ideaal cadeau om aan jezelf te geven als je een bevordering in het openzetten van jouw hart zoekt.

Deze rozenkwarts armband zet in op het 4e chakra, namelijk het hart. Dit is terug te zien in de emoties die beïnvloed worden en de balans die er nodig is in het leven.

Deze steen past bij de sterrenbeelden Stier en Weegschaal, maar natuurlijk is het ook een goede oplossing voor iedereen die de werking van de steen nodig heeft! Het is een ideaal cadeautje voor jezelf of voor anderen.

Vanuit de oudheid wordt de rozenkwarts als vanzelfsprekend gelinkt aan de goden Amos en Eros, ook wel Cupido genoemd. Daarnaast werd het door de Grieken en Romeinen gelinkt aan de godin van de liefde Aphrodite. Alleen daaraan kun je al zien dat het een liefdevolle steen is. Open je hart met deze prachtige edelsteen.

Laat weten dat je aan iemand denkt met het Thinking of You armbandje met de rozenkwarts.

                                                                

Eerder bekeken

Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Rozenkwarts
Clic  Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Rozenkwarts

Clic Dutch Design Jewelry Thinking of You Armband Rozenkwarts

€29,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »