Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - M

€29,95

Het tuimelende vaasje Luxje-M is ontworpen om grotere bloemetjes zoals margrietjes, goed tot hun recht te laten komen. De tuimelende beweging is afgeleid van de wind die de bloemen laat bewegen. Voor kleine bloementjes bv. sneeuwklokjes, is er een maat S.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Vaasje Luxje - M, Floris Meijer

 

Glasmuseum Leerdam - Luxje 

Eind 2020 kreeg Floris in samenwerking met zijn opleiding en het Glasmuseum Leerdam de opdracht om een vaas te ontwerpen voor een tentoonstelling, hier ontstond Luxje een klein vaasje. Het museum was erg enthousiast over het ontwerp waarop werd besloten om in een kleine oplage het vaasje te produceren.

De naam Luxje komt van Lux, een eenheid waarmee licht wordt gemeten. Om de bloementjes zoals: narcissen, margrieten, klaprozen, korenbloemen, morgenster en gele kamille , goed tot hun recht te laten komen kan het vaasje tuimelen. Deze beweging is afgeleid van de wind die de bloemen laat bewegen als ze buiten in de natuur staan.

Voor de wat kleinere bloementjes zoals; boterbloemen, madeliefjes, blauwe druiven en viooltjes is er een kleinere versie.

De vaasjes zijn gemaakt van porselein, ongekleurd en niet geglazuurd zodat ze de mooie natuurlijke kleur en uitstraling van klei behouden. 

 

Eerder bekeken

Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - M
Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - M

Studio Floris Meijer Vaasje Luxje - M

€29,95

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »