Liekeland Prent Bietenveld

€19,95

€25,00

De prent is gedrukt op 300 grams ongestreken, gebroken wit Munken papier van Arctic Paper. Dit papier word ecologisch geproduceerd in de natuurgebieden van Zweden, waar zij met zorg voor water en milieu duurzame papiersoorten produceren.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Lieke's verhaal:
In de winter van 2012 verhuisde ik samen met Dave en onze kat Lino naar Helmond. Op datzelfde moment begon ik ook met mijn afstudeerproject. Voor dit project deed ik onderzoek naar de voedingsindustrie, en dan met name de groente- en fruitteelt. Verschillende documentaires over giffen, kleurstoffen en zwaar metaal in onze slakroppen, inspireerde mij tot het maken van een serie prenten.

In deze reeks vertel ik het verhaal van mijn grootmoeders groentetuin, waarin mijn moeder samen met haar broers en zussen werkte. De verse groente uit eigen tuin werden in de keuken verwerkt en ‘s avonds gegeten door het hele gezin.

Ik ben opgegroeid met een groente en fruit afdeling in de supermarkt, waarbij de slakroppen in plastic verpakt zitten en elk seizoen verkrijgbaar zijn. Omdat ze zo massaal en efficiënt geteeld worden, heb ik geen idee wat er op of in mijn slakrop zit. Na mijn onderzoek besloten Dave en ik een groentetuin aan te leggen, zodat we onze eigen biologische slakroppen en andere groente konden verbouwen.

Van dit project zijn vier prenten te koop: Bietenveld, Winteroogst, Oogstfeest, Keukenkameraad

Materiaal: 300 grams ongestreken, gebroken wit Munken papier
Kleur afbeelding: full colour
Afmeting: 29,5 cm x 37,5 cm
 


 

Liekeland

Meer van

Liekeland