BijzonderMOOI* is een eenmanszaak en eigendom van Angela Sanders. BijzonderMOOI* werkt aan de bescherming van uw privacy op het internet en hebben daarvoor een privacy policy ontwikkeld voor het behandelen van uw persoonlijke gegevens en uw gegevens beveiligd op internet door een SSL-certificaat.


SSL-certificaat

De webshop van BijzonderMOOI* is beveiligd middels SSL-certificaat. Dit houdt in dat uw gegevens beveiligd worden verstuurd doordat de gegevens versleuteld worden (de gegevens zijn niet “af te luisteren”). Hierdoor weet u zeker dat u zaken doet met BijzonderMOOI* en niet met iemand anders.

Persoonsgegevens

BijzonderMOOI* is verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die u aan ons opgeeft. Deze gegevens worden zorgvuldig opgeslagen. Wij zullen uw persoonlijke gegevens dan ook nooit buiten BijzonderMOOI* om aan derden verstrekken.

Waarom verzamelen we gegevens en om welke gegevens gaat het?
Indien u een bestelling plaatst op BijzonderMOOI* hebben wij persoonlijke gegevens nodig om uw bestelling in behandeling te nemen en correct af te afhandelen. Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

1. Naam 
2. Voorletter(s)
3. Telefoonnummer (geen verplicht veld)
4. Adres en huisnummer
5. Postcode en plaats
6. E-mail adres
7. Eventueel verzendadres indien dit afwijkend is van het factuuradres
 

Indien u zich inschrijft voor onze Nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. BijzonderMOOI* gebruikt de opgeslagen informatie om u te informeren over trends en aanbiedingen. U kunt deze service eenvoudig uitzetten via “Mijn Account”.

Hoe kun je toegang krijgen tot de geregistreerde gegevens?
In “mijn account” via de knop inloggen bovenaan de webshop kunt u eenvoudig zelf de persoonsgegevens beheren en indien nodig wijzigen of verwijderen. In mijn account heeft u daarnaast de mogelijkheid om uw wachtwoord te wijzigen, aan en af te melden voor de nieuwsbrief, uw verlanglijstje en facturen beheren. Daarnaast kunt u hier ook uw retourzending aanmelden en de status bekijken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail info@bijzondermooi.nl te versturen met het verzoek tot inzage van uw persoonlijke gegevens. Wij zullen u dan op korte termijn informeren over de geregistreerde gegevens bij BijzonderMOOI*. Indien deze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kunt u verzoeken dat de gegevens gecorrigeerd of verwijderd worden.

 

Cookieverklaring

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

In deze verklaring leggen we je graag uit wat cookies zijn, welke cookies we gebruiken en waar deze cookies voor dienen.
Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics.

Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de Safe Harbor principes. 

Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden. 

Social Media buttons
We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes.

Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

[Facebook https://www.facebook.com/about/privacy]

[Twitter https://twitter.com/privacy]

[Pinterest http://pinterest.com/about/privacy]

[Instagram https://help.instagram.com/155833707900388]


Uitschakelen en verwijderen
Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kan je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

 

Inzagerecht
Je hebt het recht om inzicht, correctie en verwijdering van je gegevens te vragen.

Wij verwerken geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies.

Wij hebben echter geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar.

Mocht je hier toch vragen over hebben, neem dan alstublieft via e-mail contact met ons op.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (www.bijzondermooi.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

 

Verwerking persoonsgegevens

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

 

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt en voor je account op onze website. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen geen profielen van je op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht.

 

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar info@bijzondermooi.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

 

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar info@bijzondermooi.nl.  Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

 

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, wachtwoorden voor elektronische systemen, een beveiligde internetverbinding en back-ups.

 

Bewaring persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden na 5 jaar verwijderd. We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.


Disclamer
BijzonderMOOI* is verantwoordelijk voor alle tekst en beeld op deze website. Zij belooft de informatie op deze website zo actueel, correct en compleet mogelijk te maken en te houden. Het kan echter voorkomen dat je informatie tegenkomt die verouderd, incorrect of incompleet is. Wij zouden het heel erg op prijs stellen als je dit aan ons wil melden via info@bijzondermooi.nl.

BijzonderMOOI*  behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.   

 

Kleuren

BijzonderMOOI* kan niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de artikelen zijn in werkelijkheid. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen op uw computer.

 

Links

BijzonderMOOI* heeft op haar website links opgenomen naar andere websites voor aanvullende informatie. BijzonderMOOI* kan geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op deze websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.

 

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van BijzonderMOOI*