Vij5 Flex vaas

€165,00

De FlexVaas - 3 vazen in 1 - heeft een archetypische vorm en is van helder wit porselein. 3 combinaties mogelijk met zilverkleurige klem en de 3 opzetstukken.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

De FlexVaas - de design award prijswinnaar!

De FlexVaas van Vij5 bestaat uit één basisvorm met drie verschillende opzetstukken. Deze opzetstukken zijn verwisselbaar door middel van een sluiting die geïnspireerd is op de bekende weckpotklem. Door het verwisselen van de opzetstukken verandert de vorm en functie van de vaas.

De FlexVaas heeft een archetypische vorm en is van helder wit porselein, de zilverkleurige klem contrasteert daarmee en is een decoratief en functioneel element tegelijkertijd. Daarnaast zorgt een zwart rubberen ring ervoor dat de porseleinen onderdelen elkaar niet raken

Het winnen van de Design Award in 2009 was zeker een grote UP! Hoewel het idee eenvoudig is, is de FlexVaas geen gemakkelijk product om te produceren. Het was moeilijk om de juiste fabrikant te vinden, die in staat was om de kwaliteitseisen van de designers te vertalen naar een uniek product. 

Design: Arjan van Raadshooven & Anieke Branderhorst

Afmetingen: Basisvaas 20 cm hoog, Ø 22 cmOpzetstukken 21,5 cm, 13 cm en 11,5 cm hoog
Materiaal: wit porselein, rubberen ring en metalen klem

Vij5

Meer van

Vij5