Buro Berger bij BijzonderMOOI*

 

Buro Berger; Waar design de verloren en gevonden voorwerpen ontmoet, een thuis voor design & kunst

Gerbrand van Nijendaal en Berdien Righolt – twee individuen, één passie. Jarenlang hebben zij dezelfde ideeën gedeeld over wat mooi is evenals een liefde voor woonaccessoires, dus ze wisten al een samenwerking zat er aan te komen. Na vele jaren samen te hebben gewerkt bij een groot Amsterdams interieurlabel, volgden ze uiteindelijk ieder een eigen pad, waarbij ieder voor zich veel specifieke kennis heeft opgedaan.
Nu na vijf jaar elkaars wegen weer kruisen is het tijd om de krachten en ambities te bundelen en de gedeelde droom na te streven door samenwerking.


Het Lebel

Hun uitgesproken smaak is het leidende principe van Berger. Ze werken met jonge, gerenommeerde ontwerpers en kunstenaars die niet stoppen bij het indienen van een ontwerp. Zij werken met hen samen van het begin tot het einde. Dit resulteert in eigentijdse, bijzondere en
hoogwaardige producten die een leven lang meegaan. En je wilt dat ze lang meegaan, een leven lang omdat ze zo uniek en mooi zijn. Dat is Berger.


Hun bedrijf

Zij zijn niet van plan om hun kennis voor zelfzelf te houden. Zij gebruiken het om andere merken en ontwerpers te ondersteunen. Ze kunnen bijvoorbeeld hulp bieden bij het samenstellen van een collectie, het vinden van een label voor een ontwerp of door advies te geven over de productie of lancering. Met hun netwerk, kennis en partnerships helpen zij andere merken groeien. Dat is wat hen Buro Berger maakt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »