Bij BijzonderMOOI* heb je negen manieren waarop je bij ons kan betalen. 

Je hebt de keuze uit:
1. iDEAL
2. Bankcontact/Mister Cash
3. Bankoverschrijving
4. Achteraf betalen
5. Paypal
6. Creditcard
7. KBC
8. ING Homepay
9. Apple Pay

We brengen nooit extra kosten in rekening, ongeacht voor welke betaaloptie je kiest.
Iedere betaling gebeurt in een SSL beveiligde omgeving, dat wil zeggen dat uw persoonsgegevens versleuteld verstuurt worden. 

Lightspeed verwerkt voor BijzonderMOOI* alle betalingen. Lightspeed payments in samenwerking met Mollie staat voor een veilige verwerking van online betalingen. Je wordt op het moment van betaling dan ook doorverwezen naar een pagina van Lightspeed Payments.

 

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland en werkt bij iedere bank hetzelfde. Kies je voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je kiest jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar.

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. De betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd. Je kunt direct van iDEAL gebruik maken, zonder dat je je daarvoor eerst hoeft aan te melden.

Bankcontact/Mister Cash

Met Mister Cash kun je als Belgische rekeninghouder online aankopen doen via jouw eigen vertrouwde bank. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Hoe werkt Bankcontact/Mister Cash?
Nadat je de bestelling hebt geplaatst bij BijzonderMOOI* kun je bij het afrekenen aangeven dat je met Bankcontact/Mister Cash wilt betalen. Klik op de betaalknop en selecteer je bank. Je wordt nu doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling zoals je gewend bent. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en BijzonderMOOI* wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Je bestelling wordt dan direct door ons in behandeling genomen.

Bankoverschrijving

Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij je bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een e-mail met alle gegevens die je nodig hebt om de betaling te kunnen voldoen. Het duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling is ontvangen. 

Achteraf betalen

Bij aankopen tot een bedrag van € 250,- kun je kiezen voor achteraf betalen. Je wordt dan doorverwezen naar onze betaalpartner Billink. Achteraf betalen is helemaal gratis bij BijzonderMOOI*. Je betaalt pas, nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Hoe werkt achteraf betalen? Wanneer je hebt gekozen voor achteraf betalen zal Billink jouw gegevens direct controleren op kredietwaardigheid. Mocht je niet in aanmerking komen wordt er de mogelijkheid geboden een andere betaalmethode te kiezen. Wanneer je wel in aanmerking komt zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Billink stuurt je per e-mail de factuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. Billink voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Bij de keuze voor achteraf betalen ga je dan ook akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden van Billink.

Paypal

PayPal is een online betaalservice waarmee je in online winkels kunt betalen. Maar je kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bankrekening, creditcard, of via het saldo van je PayPal-rekening. Wanneer je over een Paypal account beschikt kun je snel en gemakkelijk je betaling doen via dit account. Je e-mailadres en wachtwoord zijn dan alles wat je nodig hebt om een betaling te doen. 

Creditcard

BijzonderMOOI* accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard en Maestro.

  1. je plaatst je bestelling en kiest voor betaling met creditcard.
    2. Vul het creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC - code in.
    3. De gegevens worden naar de creditcard maatschappij gestuurd.
    4. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht.
    5. Het bedrag wordt aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

 

KBC

Met de KBC en CBC betaalmethode kun je als Belgische rekeninghouder eenvoudig online betalen.

 

ING Home'Pay

ING Home'Pay is een betaalmethode voor klanten met een ING Home'Bank of Business'Bank account. Wanneer je de betaalmethode aanklikt kun je inloggen op jouw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

 

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaaldienst om te betalen met je iPhone, Apple Watch en MacBook.