Het werk van Roosmarijn Knijnenburg, zoals de Hold It, kenmerkt zich door de verschillende subtiele details en de eenvoudige en moderne vormen. Het ontwerp staat centraal, zonder enige afleiding. Na haar opleiding als interieuradviseur, is Roosmarijn Knijnenburg in Amsterdam gestart met een studie voor allround stylist. Voor zichzelf beginnen stond hoog op haar lijstje en met veel plezier werkt Roosmarijn Knijnenburg nu aan haar eigen producten, zoals de Hold It!

Shop items van Roosmarijn Knijnenburg, zoals de Hold It

De Hold It van Roosmarijn Knijnenburg is een handgemaakte kaartenhouder van beukenhout. Deze zijn staand of voor aan de wand aan te schaffen bij BijzonderMOOI*. Je geeft hiermee je kunstwerk, foto, kaart of een waxinelichtje een mooie plek. Een ander project zijn de Squarebirds. Deze vallen op door de witte achtergrond met de strakke kubus en de kleurrijke, gedetailleerde veren van de vogel. Ieder werk bestaat uit kleine tekeningen, waardoor elk vogeltje een eigen karakter heeft en de details uitnodigen om je ogen flink aan het werk te zetten. De vogels vallen op en houden je interesse vast doordat je steeds weer nieuwe details ziet. De posters en kaarten van verschillende formaten zijn gedrukt op ongestreken, mat papier en voorzien van een handtekening (een reliëfdruk in het papier).

Plaats een kaart op een prominente plek in huis

Combineer een Hold It van Roosmarijn Knijnenburg met de Squarebirds en geef een leuk brievenbuscadeau aan iemand die het verdiend. Wil je meer weten over de Hold It van Roosmarijn Knijnenburg, de woonaccessoires in ons assortiment of over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 651637585 of stuur een e-mail naar [email protected].