MYRTE bij BijzonderMOOI!

Toen Myrte in 2008 een ijsvogeltje tekende, kon ze niet meer stoppen met het tekenen van vogels. Myrte had van kinds af aan al een grote liefde voor de natuur gehad en na vakanties in het buitenland waarbij ze op zoek ging naar beren, hamsters en eekhoorntjes, realiseerde zij zich dat ons Neerlands wild wat gewoon in de achtertuin zit, ook prachtig is. 

Er ging een vogelwereld voor Myrte open. Terwijl Myrte al 10 jaar in de mode als commercieel ontwerper werkzaam was, kwam deze passie precies op tijd. Voor LoveMYRTE kan ze haar beider grote passies verenigen: textiel en natuur, samen met design en interieur. Zo zijn de kussens van Myrte inmiddels erg populair. Myrte werkt nu vanuit haar atelier, waar genoeg leven rondfladdert. Myrte heeft lunch met de merel en hoort de kauwen pittig discussiëren op het dak. Myrte is dankbaar dat ze haar liefde voor de natuur kan delen met anderen die er net zo door geraakt worden. Het is haar ode aan de natuur. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »