BijzonderMOOI* is een officiële dealer en al lange tijd een groot fan van Pols Potten. Het is al jaren een begrip in de Nederlandse Dutch Design. Pols Potten onderscheidt zichzelf door een bijzonder ontwerp te combineren met felle kleuren en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk nu onze ruime collectie en ontdek jouw favoriete producten.

De historie van Pols Potten

Het verhaal van Pols Potten begon bij het ‘meloentje’, een aardewerk potje uit Spanje dat Erik Pol verkocht vanuit de achterbak van zijn oude Ford. De hype was groot en hij kon de vraag nauwelijks bijbenen. Hij breidde het assortiment uit en zocht over de hele wereld naar leuke woonaccessoires. Na het vertrek van Erik, is het bedrijf onder leiding van Jan Wolleswinkel en Theo Grootendorst verder uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk in handgemaakt design. De naam, geïnspireerd op het potje ‘meloentje’, bleef bestaan. De collectie bestaat uit meer dan duizend producten en het merk is actief in meer dan 44 landen. De handgemaakte producten variëren van vazen en kandelaars tot spaarpotten en verlichting. Het servies bestaat onder andere uit:


Elk stuk is in kleine hoeveelheden geproduceerd en gemaakt met pure passie en vakmanschap. De creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld geven het merk een onderscheidend karakter.

Bestel jouw favoriete producten

Ben jij ook fan van Pols Potten? Bestel makkelijk en snel de collectie van Pols Potten in onze webshop en wij zorgen dat je jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk in huis hebt. Ben je op zoek naar dat ene bijzondere product, maar kan je het niet vinden in het ruime assortiment van BijzonderMOOI*? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 651637585 of stuur een e-mail naar [email protected] en wij kijken voor je of het nog te verkrijgen is! Deze uitstekende service heeft tot vele tevreden klanten geleid.