Jurianne Matter maakt van gebeurtenissen een mooi, warm en feestelijk ritueel, waardoor het ervaringen worden waar je altijd op terug kan kijken. Jurianne Matter weet al haar hele leven dat ze uitvinder van mooie dingen wilt worden. Na vele omzwervingen begon ze in 1991 aan de opleiding Interieurstyling aan de Artemis Styling Academie in Amsterdam. Haar sluimerende talent voor het uitvinden van mooie dingen en haar liefde voor styling ontwikkelde ze hier. Ze start haar eigen label in 2008 en haar collecties zijn sindsdien een groot succes.

Over Jurianne Matter

Ecologische en fair trade producten van Jurianne Matter

De liefde voor de natuur is de grootste inspiratiebron van Jurianne Matter, en dat is te zien in haar werk. Een product is voor haar pas echt mooi als het met respect voor natuur en mens tot stand is gekomen. De papieren creaties, zoals de wensbootjes, lantaarntjes en engeltjes, zijn in Nederland volledig ecovriendelijk geproduceerd. Het papier is FSC-gecertificeerd en zuur- en chloorvrij. De bedrukking is van Vega-Fast inkt, ofwel drukinkt op basis van plantaardige oliën. De verpakking is gemaakt van maismeel en is dus composteerbaar. Het textiel, zoals de theedoeken, dragen het GOTS en fair trade certificaat en voldoen dus aan de hoogste eisen met betrekking tot duurzaamheid. Milieuvriendelijk is voor Jurianne Matter geen holle marketingterm, haar producten zijn écht eerlijk en schoon geproduceerd.

Creëer een sfeervol interieur

De producten van Jurianne Matter fleuren jouw interieur helemaal op, zeker in combinatie met de andere producten in de webshop van BijzonderMOOI*. Bestel bijvoorbeeld een prachtige vaas of een design kussen en maak jouw interieur helemaal af. Heb je nog vragen over onze dienstverlening of over de verschillende merken in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 651637585 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »