Jurianne Matter bij BijzonderMOOI*

Jurianne Matter maakt van belangrijke gebeurtenissen in het leven graag een mooi, warm en feestelijk ritueeltje, daarmee worden het ervaringen waar je altijd op terug kunt grijpen.

Als klein meisje wist Jurianne Matter al duidelijk dat ze uitvinder van Mooie Dingen wilde worden. Na veel omzwervingen kwam Jurianne Matter in 1991 ‘thuis’ als één van de allereerste leerlingen van de opleiding Interieurstyling aan de Artemis Styling Academie in Amsterdam. Daar kreeg haar sluimerende talent voor het uitvinden van mooie dingen en haar liefde voor het stylingvak stevige pootjes! In 2008 startte ze haar eigen label en het werd een groot succes. Naast dat ze voor haar eigen bedrijf haar collectie ontwikkeld werkt ze ook voor andere bedrijven. 

De liefde voor de natuur is haar grootste inspiratiebron en dat is te zien in haar werk! 

Over Jurianne Matter

Ecologisch en Fair Trade

“Een product is voor mij pas echt mooi als het met respect voor natuur en mens tot stand gekomen is”.

De papieren creaties zoals de wensbootjes, lantaarntjes en engeltjes zijn in Nederland geproduceerd en helemaal eco-vriendelijk. Het gebruikte papier is FSC-gecertificeerd en is zuur- en chloorvrij. Voor de bedrukking is Vega-Fast inkt gebruikt. Dat is een drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de items zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en composteerbaar.

Het textiel, waaronder de theekdoeken, dragen het officiële GOTS en het Fair Trade certificaat en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. ‘ecovriendelijk’ is voor Jurianne Matter dan ook geen holle marketingterm. Zij vindt ‘mooi’ alleen maar mooi als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »