UNC Kussen Por do sol
UNC Kussen Por do sol

UNC Kussen Por do sol

€27,95 €19,56

Design kussens

Design kussens en plaids geven je interieur in een handomdraai een andere uitstraling! Kies voor kussens en plaids in natuurtinten van By Molle of fleur je interieur op met de vrolijke kussens van Myrthe. De kussens en plaids van Orange & Red zijn stijlvol. Deze accessoires vullen elkaar goed aan en staan prachtig in je interieur.

Design kussens en plaids die passen in ieder interieur

Wij hebben bij alle design kussens en plaids in onze webshop de afmetingen, de gebruikte materialen en of ze wel of niet met vulling zijn, vermeld. Je vindt hierdoor vast en zeker kussens en plaids die aan al jouw wensen voldoen en die je met trots aan jouw interieur toevoegt. Hetzelfde geldt wellicht voor andere woonaccessoires die je bestelt in de webshop van BijzonderMOOI*. Denk hierbij aan:


Prachtige kussens, decoratieve items en plaids veraangenamen je wooncomfort en zijn al snel niet meer weg te denken in je interieur!

Bestel en geniet van gratis verzending

Zoek jouw favoriete design uit en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop. Indien je voor meer dan €35,- bestelt, profiteer je van gratis verzending binnen Nederland. Heb je nog vragen over de dienstverlening van BijzonderMOOI*?  Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 651637585 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »