Engelpunt bij BijzonderMOOI*

Al sinds de de oprichting in 2005 maakt dit vrolijke merk de mooiste producten om het leven te versieren. Celebrate Life is ook niet voor niets het motto van ENGEL. Gekleurde stoffen slingers, fraaie papieren decoraties en bamboe servies. Niet alleen voor het vieren van de grote momenten maar ook bij de kleine, zoals een nest jonge katjes, verse sneeuw, de eerste schooldag of juist de laatste. Deze momenten zijn te kostbaar om ongemoeid voorbij te laten gaan. 

Engelpunt is opgericht door Sabien Engelenburg. In haar werk als pedagoog en als moeder laat ze zich al heel haar leven inspireren door kinderen en de vele kleuren om haar heen. Ze wilde haar dochter voor haar verjaardag een herinnering voor het leven meegeven. Zo ging ze aan de slag met de groene naaimachine en koffer vol bontgekleurde lapjes die haar oma haar naliet. Dit werd de eerste slinger en was tevens het begin van Engelpunt.

Met haar producten wil Engelpunt een bijdrage leveren aan de rituelen en mooie dingen van dit leven. Hierbij vind ze het belangrijk dat ze functioneel zijn en een duurzaam karakter hebben. 

Inmiddels heeft Sabien een aantal geweldige ontwerpers om haar heen verzameld bij Engel. die met haar mee denken en ontwerpen. Een sociale werkomgeving vinden ze ook erg belangrijk. Niet alleen bij hun zelf, maar ook bij de organisaties waar zij mee samen werken.

"Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen!" Reve

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »