Kidsonroof – Verbeelding laten uitleven

Waar staat Kidsonroof voor;

Kidsonroof is:

creativiteit + verbeelding + duurzaamheid = fijn om te spelen + visuele vervulling voor de groten!

Romy en haar man Ilya richtten Kidsonroof in 2005 op. Die naam mag je vrij letterlijk nemen, want hij slaat op ‘kinderen op het dak’, oftewel: kinderen zijn de baas. Romy en Ilja wilden spulletjes maken die creativiteit stimuleren, zonder dat dit opgelegd wordt. Hiervoor gebruikten ze vaak hun eigen kinderen als testgroepje. Het allereerste product was een kartonnen witte huis, kinderen kunnen het huis zelf aanpassen door erop te tekenen, schilderen of plakken en knippen. Het is zelfs mogelijk om gordijntjes op te hangen. “Het huisje ging al snel de hele wereld over. Kidsonroof  kreeg er zoveel reacties op dat we besloten ook andere ideeën ook uit te voeren. Want er was inspiratie genoeg!”

 Bij Kidsonroof vinden ze dat fantasie zich niet beperkt tot een leeftijd. Alle spullen spreken tot de verbeelding en Kidsonroof daagt zowel kinderen als volwassenen uit om er hun eigen verhaal bij te bedenken en geïnspireerd te raken. Veel mensen zetten de Kidsonroof producten op een mooie plek in hun huis, waardoor het bijna kleine kunstwerkjes worden.

In 2014 ontstond Studio Roof uit Kidsonroof. Romy: “Kidsonroof wilden de horizon verbreden met meer dan alleen kinderspulletjes. Ze zochten een soort overkoepelende paraplu om meerdere producten in onder te brengen, dat werd Studio ROOF.” Alle objecten worden trouwens ontworpen voor álle leeftijden.

Kleurrijke ontwerpen veroverden de wereld, het bouwen van de 3d grafische puzzeltjes is leuk om te doen voor jong en oud, ze werden kleine blikvangertjes in het interieur, Kidsonroof had een geweldige touch gegeven aan hun ontwerpen.

Dan wordt het 2020 en wordt met een mooie collectie terug gegaan naar de roots van Kidsonroof, diverse ontwerpen van de Studio Roof collectie nu zonder de uitbundige kleuren, maar wel met ingetekende prints, die zelf in te kleuren zijn, zo wordt de verbeelding weer gestimuleerd.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »