De Geus Tassen bij BijzonderMOOI*

 

Bij De Geus zijn alle tassen met liefde handgemaakt van het beste Italiaanse leer. De tassen worden alleen maar mooier door de jaren heen. De Geus tassen zijn verassend van vorm en in allerlei mooie kleuren te verkrijgen. 

Chris de Geus is de oprichter en eigenaar van De Geus Tassen.

Ze heeft na de kunstacademie afgerond te hebben, haar veelzijdigheid ontdekt, dit zie je bijvoorbeeld mooi terug in de Mini Bag of als je van een grotere tas houd in de Ripple Bag.

Zowel het vormgeven, de vakkundigheid als het stylen van de handgemaakte tassen en accessoires heeft De Geus eigen gemaakt. Voor alle dames die van vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit houden en er top willen uitzien.

Met een grote liefde voor leer, garen en kleuren heeft Chris een collectie exclusieve tassen ontworpen en geproduceerd. Haar charmante en stoere tasmodellen zijn altijd van hoge kwaliteit. Een duurzaam product dat gelukkig lang meegaat.

Door de unieke vormgeving en praktische invulling heeft elke tas een fijn overzicht voor alle persoonlijke spullen. Een handzaam product van Italiaans leer, dat comfortabel draagt en die na alle verdiende aandacht in het atelier haar nieuwe bestemming tegemoet gaat!

Je gaat dus heerlijk opgeruimd de dag door, tenzij je er een rommeltje van maakt in je tas dan laat deze van zich horen. Een ideale tas is er een die met je meeleeft Jaren lang, zonder gebreken. Ze maakt je outfit compleet en wordt zo een deel van jezelf.

De tassen worden in Nijmegen in haar eigen atelier gemaakt, dus het is een echt lokaal product.

Wij van BijzonderMOOI* vinden het heel belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en juichen alle Dutch Design met lokale arbeid toe.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »