Geus-tassen

Geus-tassen worden met liefde handgemaakt van het beste Italiaanse leer. De tassen worden alleen maar mooier door de jaren heen. De Geus-tassen zijn verassend van vorm en in allerlei mooie kleuren te verkrijgen. Neem een kijkje in het aanbod van BijzonderMOOI*. Wij hebben dé perfecte tas voor jou te koop!

De geschiedenis van Geus-tassen   

Chris de Geus is de oprichter en eigenaar van Geus-tassen. Ze heeft na de kunstacademie afgerond te hebben, haar veelzijdigheid ontdekt. Dit zie je bijvoorbeeld mooi terug in de Mini Bag of in de Ripple Bag. Zowel het vormgeven, de vakkundigheid als het stylen van de handgemaakte tassen en accessoires heeft De Geus eigen gemaakt. Het merk is er voor alle dames die van vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit houden en er top willen uitzien. Met een grote liefde voor leer, garen en kleuren, heeft Chris een exclusieve collectie tassen ontworpen en geproduceerd. Haar charmante en stoere De Geus-tassen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Kortom, duurzame producten die gelukkig lang meegaan.

De Geus-tassen voor elke vrouw

Door de unieke vormgeving en praktische invulling, heeft elke tas een fijn overzicht voor alle persoonlijke spullen. Je gaat dus heerlijk opgeruimd de dag door. Het is een handzaam product van Italiaans leer, dat comfortabel draagt en dat na alle verdiende aandacht in het atelier haar nieuwe bestemming tegemoet gaat! Een ideale tas is er een die met je meeleeft zonder gebreken. De Geus-tassen maken je outfit compleet en worden zo een deel van jezelf. Investeer in een neutrale cognackleur of kies voor een echte eyecatcher. 

Bestel je tas vandaag nog

Wij van BijzonderMOOI* vinden het heel belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en juichen we alle Dutch Design met lokale arbeid toe. De Geus-tassen worden in Nijmegen in een eigen atelier gemaakt, dus  de tassen zijn echte lokale producten. Heb je hulp nodig met bestellen? Contacteer ons via [email protected], bel naar +31 (0) 651637585 of vul ons contactformulier in.