SNURK-beddengoed ontwerpt de kussens en dekbedovertrekken met de hand in Amsterdam. Zodra de print klaar is, vertrekt het beddengoed met het vliegtuig naar Portugal. De print wordt daar op stof gedrukt. Soms drukken ze digitaal en soms via zeefdruk, dit is afhankelijk van het beste resultaat per ontwerp. Het beddengoed is gemaakt in Europa zonder kinderarbeid en onder goede werkomstandigheden. Welk SNURK-beddengoed kies jij?

De verschillende ontwerpen van SNURK-beddengoed

SNURK-beddengoed heeft voor de kleintjes verassende designs die de kinderkamer opleuken en niet vervagen door het wassen, zoals:


Echter kunnen niet alleen kinderen genieten van het kwalitatief hoogwaardige, zachte beddengoed van dit merk. Zij ontwerpen ook mooie prints voor volwassenen die in geen enkele slaapkamer misstaan. Geniet van een heerlijke nachtrust en bestel jouw favoriete dekbedovertrek van SNURK-beddengoed bij BijzonderMOOI*.

De eigenschappen van het beddengoed

SNURK-beddengoed ziet er niet alleen fantastisch uit, de kwaliteit is ook uitstekend. Het beddengoed is gemaakt van biologisch perkaline katoen en heefteen weefdichtheid van 144 counts per inch. Hoe hoger dit is, hoe zachter, duurzamer en soepeler het resultaat is. Het katoen is OEKO-TEX-gecertificeerd en GOTS-gecertificeerd. Dit wil zeggen dat het katoen vrij is van giftige substanties en waterbesparend is geproduceerd. De 'Global Organic Textile Standard' is wereldwijd de meest toonaangevende textielverwerkingsnorm voor biologische vezels.

De afmetingen van het beddengoed

SNURK-beddengoed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een eenpersoons dekbed heeft een afmeting van 140 bij 240 centimeter inclusief instopstrook. Het lits-jumeaux dekbed is geschikt voor twee personen en is 240 centimeter breed en 220 centimeter lang. De totale lengte van een tweepersoons dekbed inclusief instopstrook is 260 centimeter.

Bestel nu en slaap lekker

Ben jij geïnteresseerd in beddengoed van SNURK en wil je deze graag bestellen bij BijzonderMOOI*? Bestel dan direct in onze webshop en geniet van gratis verzending bij bestellingen boven de €35,- binnen Nederland. Heb je nog vragen over de producten in onze online winkel of wil je meer weten over onze uitstekende dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 651637585, door een e-mail te sturen naar [email protected] of door ons contactformulier in te vullen.