Jurianne Matter Circles

€10,50

De Circles van Jurianne Matter met geometrische prints in pastels en aardetinten vallen in de categorie: doe-het-zelf-light. Jij tovert in enkele minuten zelf het platte pakketje om tot je eigen 3-d craft! Ontwerp van Jurianne Matter.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Daarna kunnen de Circles in de kerstboom, geregen tot een lange lenteslinger of als versiering op cadeautjes bevestigd. Met een paar sets al maak je je eigen 'wall-art', door de cirkels uit te vouwen en plat tegen de muur te bevestigen in een vorm die jíj mooi vindt.

In 1 set Circles zitten 3 verschillende kaarten met op elke kaart 3 verschillende uitgestanste cirkels (9 cirkels totaal per set). De cirkels hebben verschillende formaten (5-8 cm).

Op elke kaart houdt een libelle ongeveer 60 cm katoendraad (eco-kwaliteit) vast.
 
Ps: Alle papierproducten van Jurianne Matter zijn geproduceerd in Nederland en helemaal eco-vriendelijk. Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en zijn afbreekbaar!
Jurianne Matter

Meer van

Jurianne Matter