Jurianne Matter Samlet Tiny Houses

€16,95

Samlet Tiny Houses Tiny Houses is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: oud, urban, landelijk en knus maar ook nieuw en modern. Het afbouwen van het dorpje is een feest op zich. Samlet Tiny Houses is een ontwerp van Jurianne Matter.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Samlet Tiny Houses, Jurianne Matter

Samlet is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: oud, urban, landelijk, knus en oud maar ook nieuw en modern. Het zijn echte pre-fab huisjes: voorgestanst, voorgerild, en de raampjes zijn er al uitgebroken. Zelfs de muren binnen zijn al voorzien van behang in een hippe botanische zwart wit print. Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.

Het afbouwen van het dorpje is een feest op zich en daarna kan je gaan schuiven. Wordt het een gezellig verlicht dorpspleintje op tafel of een kaarsrechte straat op je vensterbank? Rijg je er een slinger van of geef je er één cadeau op een housewarming party?

December tip

Maak de hipste adventskalender ooit: Koop 2 setjes (= 24 huisjes) en nummer de huisjes met kleine ronde stickertjes (van bijvoorbeeld de kantoorvakhandel). In ieder huisje kun je dan een klein cadeautje of briefje stoppen voor elke adventsdag.

Mocht je de huizen willen verlichten, gebruik dan alleen kunstlampjes of draadverlichting, maar nooit echte theelichtjes i.v.m. brandgevaar.

Afmetingen Samlet Tiny Houses

Een setje Samlet van designer Jurianne Matter heeft de grootte van een A4, je kunt het dus gemakkelijk als cadeautje verzenden, het past door de brievenbus!

Afmeting grootste huis: 7,5 cm, 8 cm, 6cm (HxBxD).

Afmeting kleinste huis:  6,5 cm, 6,5 cm 4,5 cm (HxBxD)

Jurianne Matter

Meer van

Jurianne Matter

Eerder bekeken

Jurianne Matter Samlet Tiny Houses
Jurianne Matter Samlet Tiny Houses

Jurianne Matter Samlet Tiny Houses

€16,95