Uitgeverij Snor (Bijna) Nooit Meer Moe

€20,00

Je eigen baby vasthouden, dat is toch het mooiste wat er is!? Wat zou je van een nachtje doorslapen vinden.....? Dat zou toch fijn zijn! In dit boekje staan allerlei tips & tricks voor jonge ouders die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

(Bijna) Nooit Meer Moe, Uitgeverij Snor

Je eigen baby vasthouden is toch het mooiste wat er is! Nou, een nachtje doorslapen zou fijn zijn... Dit boek van uitgeverij Snor staat vol met tips & tricks voor jonge ouders die onzeker zijn over hun pasgeboren baby. Uiteindelijk gaat niet altijd alles volgens een schema en soms ben je gewoon even teneinde raad. Omdat ‘ie niet wil slapen, wel erg weinig drinkt of juist heel veel huilt. Dat kan soms nogal vermoeiend zijn. En wanhopig maken. Moeder van twee baby’s-buiten-het boekje en journalist Rinske Wels gaat in deze gids op zoek naar antwoorden op veel gestelde vragen. ‘Hoeveel moet een baby eigenlijk slapen?’, ‘Hoe vinden we een ritme?’ en: ‘Is het normaal dat de roze wolk soms ver te zoeken is?’ Met columns, tips en interviews met deskundigen zoals een babyconsulent en een huilbabydeskundige. Ook laat de gids het verschil zien tussen wat de boekjes zeggen – curves, gemiddelden, maximale hoeveelheden – en de praktijk. Want dé gemiddelde baby bestaat niet!

‘In dit boek wil ik dat we allemaal eerlijk zijn over het ouderschap en ik ben alvast begonnen. Het is soms gewoon hartstikke zwaar en overweldigend en dat is oké!’ – Rinske Wels

 

Auteur: Rinske Wels
Fotograaf/illustrator:Katja Grossinsky
Formaat: 22 × 17.1 × 1.8 cm
Aantal pagina’s: 184

Uitgeverij Snor

Meer van

Uitgeverij Snor

Eerder bekeken

Uitgeverij Snor (Bijna) Nooit Meer Moe
Uitgeverij Snor (Bijna) Nooit Meer Moe

Uitgeverij Snor (Bijna) Nooit Meer Moe

€20,00