Studio Hamerhaai bij BijzonderMOOI*

Dutch Design van Nederlandse bodem. Studio Hamerhaai ontwerpt én maken al hun producten zelf. Je zou het zelfs ambachtelijk design kunnen noemen. 

Design producten met een verhaal van materialen die Studio Hamerhaai op een verrassende wijze hergebruiken.
(Ja, dat is duurzaam design. Maar dat vinden ze bij Studio Hamerhaai logisch, want zomaar materiaal weggooien? Dat is zonde. En je kan veel meer over een product met hergebruikt materiaal vertellen. Dat vinden ze dan weer leuk bij Studio Hamerhaai.)

Zoals de Rijkswachters. De Rijkswachters hebben jarenlang de kunstschatten van het Rijksmuseum beschermd en hebben met hen de hele wereld rondgereisd. Het Rijksmuseum is weer open en nu zijn de transportkisten waaruit deze Rijkswachters zijn gemaakt, niet meer nodig. De transportkisten krijgen zo een nieuw leven door Studio Hamerhaai. Iedere Rijkswachter heeft een ander verhaal. En jij, de nieuwe eigenaar, kan uitzoeken welke kunstschat deze Rijkswachter heeft beschermd. Voer het nummer van jouw Rijkswachter in en ontdek welke kunstschat er door deze Rijkswachter veilig was opgeborgen toen het Rijksmuseum werd verbouwd.
 
Handig is ook het doe het zelf krukje, wat als bouwpakket bij binnen komt.
En wat te denken van de leuke reageeerbuis vaasjes, zo mooi!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »