Roosmarijn Knijnenburg Hold it candle Kamperfoelie

€6,95

De kamperfoelie heeft een warme honingachtige geur met accenten van jasmijn en katoen. De geurkaars heeft een perfecte balans tussen zoet en bloemig. Ze worden met veel liefde met de hand geproduceerd. Het kaarsje past precies in de Hold it +!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

HOLD IT candle kamperfoelie 

De kamperfoelie heeft een warme honingachtige geur met accenten van jasmijn en katoen. De geurkaars heeft een perfecte balans tussen zoet en bloemig. Ze worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt en de serie Hold it candles is speciaal op maat gemaakt, het kaarsje past daarom precies op de plek van het vaasje in de Hold it + serie. Je kunt ze natuurlijk ook los neerzetten.

Giselle maakt de geurkaarsen van sojawas: een zo duurzaam mogelijk product en helemaal vegan! Daarnaast branden sojawas kaarsen 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen en komt er minder roet vrij bij het branden van de kaars. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden waardoor deze lood- en zinkvrij zijn!!

Afmetingen

H 5cm x D 4,3 cm / branduren 10-12 uur


LET OP bij het branden van het kaarsje dat de kaart of foto niet te dicht bij de vlam in de buurt komt! Het potje van de kaars wordt warm, dus pas op met verplaatsen tijdens het branden. Brand de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar.

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Candle Kamperfoelie
Roosmarijn Knijnenburg Candle Kamperfoelie

Roosmarijn Knijnenburg Candle Kamperfoelie

€6,95