Roosmarijn Knijnenburg Hold it candle Sandelhout & Patchouli

€6,95

Het kaarsje is geïnspireerd op een wandeling door het bos en geeft je het gevoel alsof je in een Finse sauna bent. De subtiele geur van sandelhout wordt gemengd met een paar druppels van de zoete, kruidige, aardachtige patchouli.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

HOLD IT candle Sandelhout & Patchouli 

De subtiele, houtige geur van sandelhout wordt gemengd met een paar druppels van de zoete, kruidige, aardachtige patchouli. Ontspan…..  Ze  worden met veel liefde met de hand geproduceerd door Giselle van Brandt en de serie Hold it candles is speciaal op maat gemaakt, het kaarsje past daarom precies op de plek van het vaasje in de Hold it + serie. Je kunt ze natuurlijk ook los neerzetten.

Giselle maakt de geurkaarsen van sojawas: een zo duurzaam mogelijk product en helemaal vegan! Daarnaast branden sojawas kaarsen 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen en komt er minder roet vrij bij het branden van de kaars. De lont is gemaakt van natuurlijke katoenen platte draden verweven met papierdraden waardoor deze lood- en zinkvrij zijn.

Afmetingen

H 5cm x D 4,3 cm / branduren 10-12 uur


LET OP bij het branden van het kaarsje dat de kaart of foto niet te dicht bij de vlam in de buurt komt! Het potje van de kaars wordt warm, dus pas op met verplaatsen tijdens het branden. Brand de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar.

 

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Candle  Sandelhout & Patchouli
Roosmarijn Knijnenburg Candle  Sandelhout & Patchouli

Roosmarijn Knijnenburg Candle Sandelhout & Patchouli

€6,95