Jurianne Matter Field Flowers - Large - Wit

€15,25

Deze Field bloemen zijn dubbel duurzaam, ze verwelken niet en zijn gedrukt met bio inkt op FSC gecertificeerd papier. Dit is toch een prachtig boeket om cadeau te geven, het is een ideaal brievenbuscadeau!! Je kan er ook een mooie krans van maken.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €35,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Jurianne Matter Field Flowers - Large - Wit 

 

Voor deze bos bloemen of voor een mooie krans heb je alleen de inhoud van dit setje nodig. Er hoeft niets geknipt, niets geplakt, alles is voorgestanst en gerild en de bloemstelen – het draad – zit er gewoon al bij. Knip het bloemdraad op de door jouw gewenste lengte, rijg het door de voorgestanste sleufjes en stel je bos zelf samen. In de foto's zie je twee boeketten: één met 2 sets FIELD en één, mooi subtiel, met 1 set FIELD. Ook los – als enkele bloem in een vaasje - zijn de bloemen een subtiele blikvanger in je woonkamer.

Het mooie aan deze FIELD versie is dat het boeket totaal blanco is. Je kunt de bloemen dus zelf die kleuren geven die jij het mooiste vindt. Pak de verfkwast, krijtjes of potloden erbij en geef ze, als ze nog in hun papier zitten, jouw favoriete kleur. Laat het papier drogen, haal de bloemen uit hun vorm en vouw ze.

FIELD is een dubbel duurzaam boeket: de bloemen verwelken niet en zijn gedrukt met bio inkt op FSC gecertificeerd papier.

Bovendien is FIELD large het ideale brievenbuscadeau, het platte A-4 formaat is gemakkelijk in een enveloppe te versturen.

Inhoud: 5 A-4kaarten (totaal 12 uitgestanste bloemen) + 6,00 m bloemendraad.

De grootste distel heeft gevouwen een doorsnede van 8 cm

De grootste rietpluim is gevouwen 10 cm lang

De tak met ronde blaadjes is 28 cm lang.

De grote iris is 11 cm hoog en 7,5 cm breed

Jurianne Matter

Meer van

Jurianne Matter

Eerder bekeken

Jurianne Matter Field Flowers - Large - Wit
Jurianne Matter Field Flowers - Large - Wit

Jurianne Matter Field Flowers - Large - Wit

€15,25

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »