Ikonic Toys Flessenbootje Oranje Zeil

€16,95

Met dit flessenbootje krijgt fantasie alle vrijheid, het enige wat je nodig hebt is deze set én een lege (shampoo) fles. Dit is Dutch Design; verbluffend eenvoudig, in een scala aan frisse kleuren, met het kenmerkend signatuur van Floris Hovers.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Flessenbootje - Oranje Zeil, Ikonic Toys, Floris Hovers

Inhoud van de verpakking:

1 zeil, 1 houten mast, 1 houten mastvoet, 1 houten kiel en 1 elastiek. Het zeil is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Dutch Design in de meest eenvoudige vorm die je maar kan bedenken. Dit flessenbootje is door Floris ontworpen of eigenlijk ontstaan op een mooie zomerse dag langs een rivier in Frankrijk. 

Floris Hovers staat bekend om zijn unieke benadering van design, ditmaal doormiddel van een stukje hergebruik en de kunst van het op een andere manier gebruiken van objecten en ze te zien als bouwstenen voor het creëren van nieuwe vormen en objecten. Zijn zeilbootje is daar een perfect voorbeeld van. Dit speelgoed laat niet alleen zien hoe creatief hergebruik van materialen kan leiden tot prachtig en functioneel design, maar het spreekt ook tot de verbeelding van kinderen en volwassenen. 

Het zeilbootje is niet perse ontworpen vanuit een duurzame gedachten maar het is wel een educatief hulpmiddel dat kinderen leert over recycling en duurzaamheid. Door een alledaags product een tweede leven te geven.

Dit specifieke ontwerp van Floris Hovers weerspiegelt zijn algehele benadering van design, waarbij functionaliteit, speelsheid en esthetiek samenkomen. Het nodigt uit tot een dialoog over hoe design kan bijdragen aan een betere wereld, zowel in termen van milieu als onze dagelijkse interactie met objecten om ons heen. 

Dit zeilbootje helpt kinderen tot het aanzetten van creatief spelen.

Ikonic Toys

Meer van

Ikonic Toys

Eerder bekeken

Ikonic Toys Flessenbootje Oranje Zeil
Ikonic Toys Flessenbootje Oranje Zeil

Ikonic Toys Flessenbootje Oranje Zeil

€16,95