Roosmarijn Knijnenburg Hold Close - In gedachten, dichtbij

€7,95

Is dit geen hartverwarmend gebaar, Hold close - In gedachten, dichtbij? Het eco kaartje is voorzien van mooie droogbloemetjes die met zorg zijn uitgezocht door Roosmarijn. Op deze bijzondere manier laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Roosmarijn Knijnenburg Hold Close - In hgedachten, dichtbij

Een lief kaartje om te laten weten dat je aan iemand denkt. Elk kaartje is voorzien van een gouden oogje in de hoek en de bloemen zitten vast met washi tape zo zijn ze gemakkelijk los te halen. De ontvanger heeft op deze manier extra lang steun van jouw wenskaartje. Deze wenskaart is ook nog eens super duurzaam, een trend waar we blij van worden, bloemen die eeuwig goed blijven en gedroogd zijn tot perfectie, Pronken maar! (de bloemetjes hebben de perfecte lengte om in het vaasje van de Hold it te passen)

Milieuvriendelijker dan dit wordt het dus niet! Dit kaartje is namelijk ook van een prachtig ongestreken papiersoort gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels van gewassen. En dit alles komt van Nederlandse bodem en is lokaal geproduceerd. Door de gebroken witte kleur en het kleine vezeltje erin heeft het een gerecyclede uitstraling. Het papier is goed beschrijfbaar er is namelijk ook ruimte op de achterkant voor een klein tekstje. 

Kaart formaat: 15 x 5,5 cm.

LET OP Bloemen zijn een seizoensproduct dus het kan voorkomen dat de bloemen van het boeket afwijken van de product foto. Het zullen wel altijd gemengde bloemetjes zijn in deze naturel kleuren!

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Hold Close - In gedachten, dichtbij
Roosmarijn Knijnenburg Hold Close - In gedachten, dichtbij

Roosmarijn Knijnenburg Hold Close - In gedachten, dichtbij

€7,95