Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Intuition

€55,00

Speciaal gemaakt pronkplekje, met prachtige handgedraaide wierookhouder, gemaakt van gespikkeld steen en aan de binnenkant glanzend wit geglazuurd. Met deze complete set maak je je eigen prachtige pronk- of gedenkplekje. Ook een bijzonder- mooi geschenk!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Hold It + Intuition Roosmarijn Knijnenburg

 

Geef dat lieve gedichtje of een dierbare foto een mooie plek in de massieve beukenhouten houder Hold it+ Intuition. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij vrolijk van wordt en waarde aan hecht. 

De Holt it+ Intuition kan voor anderen een situatie creëren om op een mooie respectvolle manier een aandenken te maken. En biedt een prachtig podium voor je lievelingsfoto of zelfgemaakt kunstwerkje.

De prachtige wierookhouder is gemaakt van gespikkeld steen en aan de binnenkant geglazuurd met een glanzend wit glazuur. Elk stuk is handgemaakt en kan dus iets verschillen in ontwerp. In deze wierookhouder kunnen ook perfect de Ghee kaarsjes van Roosmarijn worden gebrand.

Palo santo wierook, ook wel heilig hout genoemd, heeft een positieve en kalmerende invloed. De wierook heeft geen bamboekern waardoor er van de pure geur van de wierook kan worden genoten zonder de aanwezigheid van de geur van brandend hout. 

Het waxinelichtje, vaasje en de wierookhouder passen precies op dezelfde plek, zo kun je elke keer een andere setting maken die jij het best bij de foto of kaart vindt passen! 

Inhoud

B 26 cm x H 2,7 cm x D 5,5 cm / beuken / glazen vaasje H 7 cm / waxinelichtje / gouden theelicht houder / met de hand gedraaide keramiek wierookhouder / twee wierook stokjes

De Hold it wordt met de hand gemaakt en kan verschillen in houtstructuur. Elk exemplaar is uniek! Duurzaam en handgemaakt in Nederland. Het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd. De handgedraaide wierookhouder gemaakt door Sandra van Studio Timmerman kan hierdoor ook per ontwerp iets verschillen.

LET OP . Laat een kaars/wierook nooit onbeheerd branden, het product is van hout. Brand het waxinelichtje alleen in het bijgeleverde aluminum cupje.

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Intuition
Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Intuition

Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Intuition

€55,00