Roosmarijn Knijnenburg Hold It + Reminisce + Kaarsje Wit

€25,50

Biedt je lievelingsfoto of die hartverwarmende kaart een prachtig podium in deze Hold it + reminisce. Brand het potlood kaarsje en geef dat moment een extra lichtpuntje met in het vaasje het bloemetje dat net niet meer in de vaas paste.

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Hold It + Reminisce + kaarsje Roosmarijn Knijnenburg

 

Geef dat lieve gedichtje of een dierbare foto een mooie plek in de massieve beukenhouten houder Hold it + Reminisce + kaarsje. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij vrolijk van wordt en waarde aan hecht. 

De Holt it + Reminisce kan voor anderen een situatie creëren om op een mooie respectvolle manier een aandenken te maken. En biedt een prachtig podium voor je lievelingsfoto of zelfgemaakt kunstwerkje.

Inhoud

B 26 cm x H 2,7 cm x D 5,5 cm / beuken / glazen vaasje H 7 cm + waxinelichtje, houder en vaste druppelvanger voor potloodkaarsje + 1x potlood kaarsje

Het potlood kaarsje wordt door de Haegsche Ambachtelijke Kaarsenmakerij gemaakt waar mensen met een handicap of achterstand tot de arbeidsmarkt werken. Zij krijgen in de kaarsenmakerij een beroepsgerichte opleiding en er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. De kaarsjes worden nog ouderwets gedompeld en branden 1,5 uur. Zonder vet, olie en geurstof!

De Hold it wordt met de hand gemaakt en kan verschillen in houtstructuur. Elk exemplaar is uniek! Duurzaam en handgemaakt in Nederland. Het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd.  

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Hold It + Reminisce + Kaarsje Wit
Roosmarijn Knijnenburg Hold It + Reminisce + Kaarsje Wit

Roosmarijn Knijnenburg Hold It + Reminisce + Kaarsje Wit

€25,50