Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Serenity

€35,00

De Hold it + Serenity, mooi ontworpen simplistische houder van beukenhout in combinatie met een gouden wierookkegeltje. Het wierookkegeltje bevat natuurlijke ingrediënten die met de hand zijn samengesteld. Met zorg en aandacht geproduceerd!!

Voordelen BijzonderMOOI

  • Gratis Verzenden v.a. €50,-
  • Uitstekende service & garantie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering
  • Niet goed? geld terug

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

Hold It + Serenity Roosmarijn Knijnenburg

 

Geef dat lieve gedichtje of een dierbare foto een mooie plek in de massieve beukenhouten houder Hold it+ Serenity. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij vrolijk van wordt en waarde aan hecht. 

De Holt it+ Serenity kan voor anderen een situatie creëren om op een mooie respectvolle manier een aandenken te maken. En biedt een prachtig podium voor je lievelingsfoto of zelfgemaakt kunstwerkje.

Het prachtig gouden wierookkegeltje wordt per stuk handgemaakt en verschilt in ontwerp. Palo santo wierook, ook wel heilig hout genoemd, heeft een positieve en kalmerende invloed. Het wierookkegeltje bevat natuurlijke ingrediënten die met de hand zijn samengesteld.

Het waxinelichtje, vaasje en de wierookhouder passen precies op dezelfde plek, zo kun je elke keer een andere setting maken die jij het best bij de foto of kaart vindt passen! 

Inhoud

B 26 cm x H 2,7 cm x D 5,5 cm / beuken / glazen vaasje H 7 cm / waxinelichtje / gouden theelicht houder / messing wierookhouder / 1 palo santo wierookkegel 

De Hold it wordt met de hand gemaakt en kan verschillen in houtstructuur. Elk exemplaar is uniek! Duurzaam en handgemaakt in Nederland. Het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd. 

LET OP . Laat een kaars/wierook nooit onbeheerd branden, het product is van hout. Brand het waxinelichtje alleen in het bijgeleverde aluminum cupje.

Eerder bekeken

Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Serenity
Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Serenity

Roosmarijn Knijnenburg Hold it + Serenity

€35,00